maandag 10 maart 2008

maandag 10 maart 17.30 uur

De noodsituatie is nog steeds van kracht. Toen ik vanmiddag naar het Ronald Mc Donaldhuis liep, stonden daar 4 tankauto's met water.
Het is wel ongezellig zo hoor. Geen post, geen visite (oma Abma, Hiske en Peter zouden vandaag langs komen) en we kunnen niet met z'n allen bij Wendy.

Wendy heeft vandaag met de fysio twee keer aan de rand van het bed gebungeld.

De drains lopen puur minder. Hopelijk mogen ze er snel uit. Dan wordt het voor Wen al een stuk minder vervelend. En pas dan mag eventueel het infuus voor de morfine er uit. Dat zou helemaal super zijn, want dan heeft ze in ieder geval weer 1 hand om wat mee te doen. Maar ja, we wachten het rustig af. De drains kunnen er beter een dag te lang, dan te kort in zitten.

De zuster zegt net dat ze nu aan het overleggen zijn of ze morgen weer een zondags-dienst moeten draaien, omdat ze dan waarschijnlijk nog geen schoon water kunnen garanderen.

Wat is internet toch geweldig. Zelfs in Tasmanie zijn ze op de hoogte! Jet en Annick wat leuk om een bericht van jullie te lezen. Wendy vind het fantastisch!

maandag 10 maart 13.15 uur

Fred (van fok), ik weet je e-mail niet daarom langs deze weg. Wendy heeft hier de luxe dat er standaard een computer op de kamer hangt. Dus ze heeft geen FOK-laptop nodig, kan iemand anders hem gebruiken. We vinden het heel leuk dat je wel aan Wendy hebt gedacht, dank je wel!!!

maandag 10 maart 10.15 uur

Ze spreken hier nu van een noodsituatie!!!
Er mag maar 1 ouder per kind aanwezig zijn, verder wordt echt iedereen die niet echt nodig is naar huis gestuurd.
We mogen geen gebruik maken van het water en niet naar de wc.
Het is hier bijzonder rustig, en de gene die aan het werk zijn, zijn druk in overleg of aan het improviseren.

We houden jullie op de hoogte.

maandag 10 maart 8.15 uur

Goedemorgen,

Gisteren is er ergens een waterleiding kapot gegaan. Sinds dien gebruikt het ziekenhuis zijn reserve voorraad. Maar deze willen ze alleen voor de belangrijke dingen gebruiken. Dit houdt in dat de poli's gesloten zijn, er geen bezoek naar binnen mag, de patienten niet in bad mogen, enz..
De berichten nu zijn dat ze hopen dat het vanmiddag om 14.00 uur verholpen zal zijn.

Verder valt er zo op de vroege morgen weinig te vertellen. Alleen dan dat de gasspiegel van gisteravond goed was.
Vannacht weer veel hazeslaapjes, dus Wendy en ik zijn moe. We doen het vandaag lekker rustig aan.

P.s.
i.v.m. het rustuur tot 14.00 uur, graag visite pas vanaf 14.00 uur naar de kamer van Wendy.