dinsdag 25 maart 2008

dinsdag 25 maart 20.30 uur

De dag begon met een simpele vingerprik, dit is echt peanuts nu.

De longarts had niets nieuws te melden.

De verpleging wil Wendy graag aan het eten hebben, maar de dietste zegt: onze prioriteit ligt nu bij de sondevoeding. Deze moet eerst beter worden opgenomen. Door de operatie heeft de spijsvertering stil gelegen en deze is nog niet zo als het zijn moet. Vandaar de andere sondevoeding. Wendy heeft ook nog steeds last van diaree. Wat ze zelf eet is meegenomen, maar dat komt op een later tijdstip.

Gelukkig is fysiotherapeute Meta weer terug van vakantie. Ze heeft nu een trainingsschema voor Wendy gemaakt.
Gisteren zei Wendy dat haar benen pijn deden met lopen. En wij zeiden: je mankeert niets aan je benen, dus lopen!
Maar Meta heeft uitgelegd, dat haar benen verzuren en dat doet natuurlijk zeer. Nu moet ze 30 seconden wandelen en dan 1 minuut rusten in de rolstoel. Zo hebben we vanmiddag een heel stuk van het ziekenhuis gezien, waar je anders nooit komt. Maar zo moet ze dus haar conditie zien op te vijzelen.

Vandaag begon de school ook weer, de juf was van 10 tot 11 uur bij Wendy op de kamer. Ze hebben taal en rekenen gedaan. En jawel, ze vond het nog leuk ook. Alleen deze juf legt alles natuurlijk anders uit dan juf Aya. Ja en kom niet aan juf Aya!

Na het rust-uurtje kwamen Bianca en Anne even langs, even buurten. Het is fijn om met "lotgenoten" te zijn. Gelukkig is er bij iedereen een lichtpuntje op het ogenblik!

Na de fysio kwam Nienke gezellig een spelletje doen, om vervolgens met z'n allen uit eten te gaan (in het personeelsrestaurant).

Welterusten en tot morgen!