vrijdag 2 mei 2008

vrijdag 2 mei 20.30 uur

Na een heerlijke nacht met maar 3 plaspauzes, waren we vanochtend in een keer klaar wakker!
Wendy vertelde me dat ze geen hoofdpijn of buikpijn had, maar ze voelde zich niet zo best. Dat vertelde ik Yvonne de verpleegkundige en die zei: prik maar even een bloedsuiker. Nou dat deed ik natuurlijk. En wat blijkt, de bloedsuiker was 1,1 !Dit is echt super laag. Meteen aan Yvonne doorgegeven en die zei dat ze gelijk zeer zoete ranja moest drinken. Gelukkig ging de spiegel snel weer wat omhoog. Om daarna door te schieten , met als gevolg dat ze daar weer misselijk van werd.
Maar tegen de middag was het weer in orde. En heeft Wendy vandaag dan ook al weer wat gewandeld over de afdeling, dit gaat nu ook wat makkelijker nu ze de enige CF'er is hier.

We hebben het steeds over het gewicht van Wendy, maar het gewicht van Kevin is ook het vermelden waard, 46 kg!
Marcel, ik moet van Kevin bij jou op kookcursus komen. Het is bij jullie veel lekkerder. En bedankt Kevin!
Ik ben met Kevin de stad in geweest, op zoek naar een zomerjas. We kwamen terug met een trui en een t-shirt, maar helaas konden we de jas die hij in gedachte had niet vinden.

We waren net weer op ons honk, toen in eens Gemma, Dorien en Simone binnen kwamen lopen. Na een vakantie in Vaals zijn ze even (!?) om gereden om ons te bezoeken. Dames wat vonden we dat ontzettend leuk!

En wie liep ik vanmiddag tegen het lijf.....Dean zijn moeder! Helaas moest hij weer terug komen. Nu maar hopen dat hij snel weer opknapt!

Jan en ik hebben dokter Koppelman gesproken. Hij liet ons ook de beelden zien van de bronchoscopie van 24 april.
Deze beelden lieten een rustige rechter long zien. Maar de linker long is roder, opgezetter en er zit aardig wat slijm in. Het is fijn om de beelden te hebben gezien, het plaatje is nu rond.
Het is nu de komende dagen afwachten hoe alles zich nu verder ontwikkeld.

Vrijdag is bingo dag. Maar deze keer weinig geluk. Een meisje hier op de afdeling had alle prijzen gewonnen! Zij heeft echt een super kaart gehad. Volgende keer misschien beter.

Het huis Anubis knikkerbord is vol!! Iedereen bedankt die heeft mee geholpen. En dat zijn heel wat mensen geweest als ik dat zo in de gaten heb.

Robin: wat een leuke kaart! En ook heel goed zelf geschreven. Cool man!

En als klap op de vuurpijl! Joke, de pot augurken is geopend! En er is al een augurk verdwenen in de mond van Wendy. De doos chips is jammer genoeg nog niet leeg. Maar als deze dame zich de komende week wat beter voelt, komt dat misschien wel goed.