maandag 24 maart 2008

maandag 24 maart (tweede paasdag) 21.00 uur

Vanmiddag zijn Marleen, oma Abma, Anneriet en Ruurd geweest. Heel erg fijn om ze weer even te zien. We hebben gezellig met z'n allen in het personeelsrestaurant gezeten. En lekker bij gepraat.
Kevin is met hun mee terug gegaan naar Texel. Hij is hier zowat drie weken geweest. Ik vind dat hij het heel goed heeft gedaan, ik ben trots op hem. Maar het is nu ook genoeg geweest. De verveling slaat toe en school roept ook weer. We weten dat er goed op hem 'gepast' wordt en dat is heel erg fijn.
Kevin als je dit leest, ik mis je nu al (ondanks de rust hier nu) en bel zo nu en dan !!!!!!!

En vanavond was het eindelijk zo ver, om 6 uur gingen we naar het Ronald MC Donaldhuis. Daar waren ze al druk bezig met het voorbereiden van het gourmetten. Na het huis Anubis gingen we echt van start. Heerlijk even niet het eten uit het personeelsrestaurant en Wendy mocht mee!! Samen met Bianca, Nienke, Anne en Frank hebben we een leuke avond gehad. Om 8 uur vond ze het genoeg en zijn we weer terug gegaan.
En nu ligt ze heerlijk te slapen.

maandag 24 maart (tweede paasdag) 9.15 uur

Wat een weer, zo sneeuwt het en zo is er weer het voorjaarszonnetje! Helaas blijft de sneeuw niet liggen.

Gewicht vandaag 19.8 kg. Wendy begint meer te bewegen, dus verbrand ze meer energie.

Wendy is nu druk bezig met het maken van de pompoen-paashaas, juf Aya had deze in pakketvorm meegegeven aan Sjoerd. Het hoofd is al klaar nu het lijf nog.

Gretha, wij hopen dat het ondanks alle prut in het bos, toch een leuke paaswandeling wordt. Volgend jaar zijn we hopelijk weer van de partij. En gaat Wendy het hele stuk lopen!