maandag 24 maart 2008

maandag 24 maart (tweede paasdag) 9.15 uur

Wat een weer, zo sneeuwt het en zo is er weer het voorjaarszonnetje! Helaas blijft de sneeuw niet liggen.

Gewicht vandaag 19.8 kg. Wendy begint meer te bewegen, dus verbrand ze meer energie.

Wendy is nu druk bezig met het maken van de pompoen-paashaas, juf Aya had deze in pakketvorm meegegeven aan Sjoerd. Het hoofd is al klaar nu het lijf nog.

Gretha, wij hopen dat het ondanks alle prut in het bos, toch een leuke paaswandeling wordt. Volgend jaar zijn we hopelijk weer van de partij. En gaat Wendy het hele stuk lopen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi allemaal,

Ja wat gek he pasen en sneeuw, wij hebben gister ook even in de sneeuw gelopen. Helaas blijft het niet liggen. Ik was even naar de dijk gelopen en daar stonden de schapen met hun lammetjes te bleren in de koude wind.
Veel verder dan een paar sneeuwballen gooien zijn we dus niet gekomen, want daarna begon het te regenen.
Wat leuk dat jullie pinkeltje lezen ik heb alle delen ooit es voor Bram gekocht maar die begint er niet aan. Was voor mij jeugdsentiment mijn vader las ook altijd pinkeltje voor. Dus als je nog een nieuw boek wil van Pinkeltje zeg je het maar.
Nu schijnt hier dus ook het zonnetje terwijl het vanmorgen donker weer was. En wij klussen nog ff lekker door zo die paar vrije dagen. Zet hem op allemaal daar in het hoge noorden, in ieder geval tot horens en mss tot ziens.
Groetjes Margreet