maandag 31 maart 2008

maandag 31 maart 20.15 uur

De dames hebben heerlijk geslapen. Helaas Jan dus niet. Hij is vandaag echt niet lekker.

We hebben vandaag weer de longfunctie (FEV1 27 %) gedaan. Dat is het hoogste tot nu toe!

Wendy weegt nu 20,7 kg.

Fam. Burgman: Bedankt voor jullie kaart en de kralen. We hopen dat Wendy gauw weer van een infuus af is, zodat ze er iets moois van kan maken. Jullie kaart was niet nummer 263, maar 236. We hebben straks een hele dag nodig om alles weer van de ramen af te halen. Maar het staat nu wel heel erg gezellig.

Bloedsuiker blijft wat hoog, maar het wordt goed in de gaten gehouden. Om de twee uur krijgt ze een prik in d'r teen en wordt er gemeten. Wendy vind deze prikjes gelukkig niet erg.

Vanochtend kwamen de doktoren 3 man/vrouw sterk. Ze waren tevreden, de foto is beter, ze klinkt beter en alle waarden zijn beter. Ze heeft nu de laatste hoge dosis Prednison gehad, morgen krijgt ze een lagere dosis gewoon oraal. Ook de vfend krijgt ze nu oraal. Dus wie weet kan er morgen wel een infuus uit???

Vanmiddag met de fysio op de hometrainer gefietst. We konden helaas niet aan de wandel, omdat de rolstoel in gebruik was en we een vervelende infuuspomp hadden.
Vanavond nog op de afdeling gewandeld. We zouden zo ver lopen totdat Wendy pijn in haar benen krijgt en dan op een stoel uit rusten. Maar we hebben 3 rondjes , met rustpauze tussen door, gelopen, maar ze heeft geen pijn in haar benen gehad. Wel was ze er erg moe van.

Jullie zullen wel gedacht hebben, waarom horen we maar niets vandaag. Maar ik had geen tijd om wat op de site te zetten, ik had het veel te druk. Jan heeft vanmiddag een paar uurtjes geprobeerd te slapen en hij is echt niet lekker, dus moet hij niet te veel bij Wendy zijn. Dus ik was vandaag de persoonlijk butler van madame Wendy. Met haar twee armen met infusen kan ze natuurlijk niets, dus ze heeft me aardig bezig gehouden vandaag. Ik denk maar dat we vroeg naar bed gaan. Misschien is Jan weer een beetje opgeknapt morgen, want het is wel ongezellig zo, wij hier en hij daar. Maar ja, we willen het risico niet nemen.