vrijdag 21 maart 2008

vrijdag 21 maart 20.00 uur

Slechte nacht gehad. De saturatiemeter bleef aan het begin en aan het einde van de nacht lekker tuteren. Om gek van te worden! Er zat weer slijm in d'r keel. En eindelijk vanochtend om ongeveer 7 uur kwam het er uit. Daarna nog even geslapen.

De rontgenfoto is weer goed. De tracolimus-spiegel is iets te laag.

Ik heb onder de middag met Anne en Bianca inkopen gedaan voor de gourmet van maandagavond.
Bianca gaat een lekkere chocoladetaart maken voor het toetje.

En op vrijdag is het weer tijd voor de bingo! Kevin was weer te zien op UMCG teevee. Wendy bleef op haar kamer, zo hadden ze meer kans om iets te winnen. Maar het kan niet altijd feest zijn. Deze keer geen prijs.

Wendy hoeft niet echt op een streefgewicht te zijn om naar huis te mogen, maar ze willen natuurlijk wel zien dat het de goede kant op gaat. En alle medicijnen moeten goed op elkaar zijn afgestemd en de tracolimusspiegel moet zeker goed zijn.

Wendy en wij allemaal missen Snoepie heel erg. Maar gelukkig is ze bij oma en opa Abma en Kelly. En ook Marleen komt oma wel eens gezelschap houden en zorgt voor de honden als oma er niet is samen met Anneriet. Dus we hoeven ons geen zorgen te maken over Snoepie, die zal het wel naar d'r zin hebben, maar ze zal ons ook wel missen.
Maar wat is het fijn dat er zoveel mensen zijn die op welke manier dan ook ons te hulp komen. Zonder jullie zou het allemaal nog moeilijker zijn!!!!!!

Helaas kan ik op dit moment geen foto's op de site zetten, dit komt wel als we weer thuis zijn.

Kevin ging vanavond met twee vrijwilligers mee naar het nieuwe Ronald MC Donaldhuis dat volgende maand open gaat. Er zijn daar nog genoeg klusjes te doen, dus dat zag hij wel zitten.