vrijdag 4 april 2008

vrijdag 4 april 20.00 uur

De nachten zijn zeer rustig, nu bleek vanochtend dat Wendy nog steeds iets krijgt voor de nacht om rustig te slapen.
Nou, ik geloof dat dat niet meer nodig is.

Het is niet geloven, maar Wendy woog vanochtend 20,0 kg. Ik snap er niets van, 1250 ml sondevoeding en ook nog een beetje zelf eten en dan nog niet aankomen.
Wel is haar ontlasting sinds vanochtend iets beter.

Saskia: Wendy wil als eerste stimpestamp (stampot rauwe andijvie) eten als we weer thuis zijn. En ze mist natuurlijk onze hond Snoepie het meest. Jan was gisteren bij zijn ouders, daar is Snoepie nu, en Snoep week niet meer van zijn zijde.

De bloedsuikerspiegel schommelt nog steeds, dan is hij 6,6 en zo is het weer 16 (tussen de 5 en 7 is goed). Dus daar zit nog geen verandering in.

We zijn met de fysio weer naar de oefenzaal op de afdeling geweest. Vier keer een minuut gefietst met steeds een minuut pauze. Saturatie bleef netjes.

Vrijdagmiddag is het bingotijd! Dus om half 4 zitten we voor de buis. Heeft deze jonge dame TWEE prijzen. Ze koos twee keer voor oorbellen. De moeder van Dean kwam al bij het raam staan, van zo is het wel genoeg.

De dokter kwam nog even langs en ze zei dat de foto er weer goed uit ziet en dat zelfs rechts onder het wat beter wordt.

Nou heren Abma, tot morgen!!!!!!!!!!!!