maandag 5 mei 2008

maandag 5 mei 21.00 uur

Na het incident van vanochtend is er nu iets echt cools te vertellen!!!!!!!!!!!!!!

WE MOGEN MORGEN NAAR HUIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Gelukkig kwamen Hiske en Peter langs vandaag, dus konden zij alvast het een en ander (of te wel een heleboel) mee nemen naar Texel. Ook Kevin is mee terug gereisd naar het eiland, zodat hij ons morgen kan inhalen.
Toen de artsen zeiden dat we morgen mogen gaan, begon Hiske gelijk met de kaarten van de muur te halen.

Wat zeiden de artsen: Wendy mag morgen naar huis, maar ze moet volgende week dinsdag weer terug komen. En dan beoordelen ze of ze weer moet blijven. En die kans is reeel aanwezig.
Wendy voelt zich nu goed, maar dat wil niet zeggen dat alles nu goed is. Het kan zijn dat de prednisolon toch niet het gewenste effect geeft en dan moet ze volgende week een dosis van een ander medicijn krijgen (intraveneus).
De longfunctie was vandaag wel iets beter, maar nog lang niet goed genoeg. Dus het is nu afwachten hoe het van de week gaat.

Lieve mensen,
ik zal als we thuis zijn nog regelmatig iets op dit blog zetten, maar ik kan niet beloven dat ik het elke dag doe. Dus geen paniek als er 's avonds nog geen nieuw verhaal op staat!
Wij willen iedereen die ons op welke manier dan ook heeft gesteund heel heel heel heel erg bedanken, het heeft ons echt bijzonder goed gedaan. Wendy heeft hier nu 9 weken gelegen en er is echt geen dag geweest zonder post!
Dat is toch wel iets bijzonders.
En ondanks de grote afstanden hebben heel veel mensen ons een bezoek gebracht. Dat waarderen wij ten zeerste.
Het is gebleken dat dit blog zeer intensief is gelezen. Ik vond het heel fijn om het verhaal elke dag van me af te schrijven en het is voor ons nu ook een verslag geworden van deze periode. En het heeft heel wat telefoontjes bespaard terwijl iedereen toch op de hoogte is van het nieuwste nieuws.
Als we thuis zijn zal ik proberen of ik een aantal foto's kan toevoegen zodat jullie die eindelijk ook kunnen zien.

Ik vind het heel onvriendelijk om dit te schrijven, maar ik doe het toch.
We zijn hoogstwaarschijnlijk maar een weekje thuis en daar willen we van genieten.
Dus bezoekjes graag even bewaren tot dat we 'echt' thuis zijn. Mede ook om de kans op besmetting met wat dan ook te beperken tot een minmum, want de weerstand van Wendy is heel laag.
Iedereen die voorlopig bij ons binnenkomt vragen wij om de handen te ontsmetten en Wendy vooral geen kus te geven!

TOT MORGEN OP TEXEL!!!!!!!!!!!!!!!!

maandag 5 mei 10.00 uur

Ja geloof het of niet, maar er is weer iets mis gegaan.
Komen we vanmorgen bij het maagontledigingsonderzoek, staat er een beker thee, een beschuitje en twee boterhammen voor Wendy klaar. Op een van die boterhammen zit radioactieve jam. Of ze die even wil op eten!!!!!!!!! Natuurlijk, ze eet nooit wat, dus dat zit er zo in!?
Er was ons verteld dat ze radioactieve melk via de sonde zou krijgen. Dat blijkt dus niet te kunnen, of ze moet die hoeveelheid (en dat is flink wat) op drinken. DAT GAAT NIET!!!
Met als gevolg dat we maar terug moesten komen als dat wel zou lukken!? Heb je even de tijd?
Dus nu zitten we weer op onze kamer en zijn de artsen aan het overleggen.
STELLETJE SUKKELS!!!!!!!!!!!!!!