dinsdag 23 maart 2010

23-3-2010 20:15 uur

Het is weer een tijdje geleden dat ik wat op mijn site heb geschreven!!

ik ga maar weer is wat schrijven want jullie zijn denk heel benieuwd wat ik allemaal heb gedaan


6 februari
Ik had een spannende dag toen.
Vandaag is de uitvoering van de mucial waar ik weken voor heb geoefend.
het was echt super spannend.
de mucial heet kretaans mysterie.
het begon om 19.00 uur en tegen die tijd kwamen Wilma en Yvonne (Deze dames hebben er voor gezorgd dat we alles hebben geleerd) die zijden tegen ons dat voor onz dorpshuis het hel parkeerterein stond vol gelukkig kon iedereen naar binnen het was wel krap een beetje maar het is gelukt.
voor dat we op moesten werden we heel zenuwachtig!!!
toen het af was gelopen vonden wij het heel jammer.
maar volgende keer als er nog een mucial komt doe ik natuurlijk mee.
uit eindelijk die ik tegen kwam zeiden dat we het nog een keer moesten doen het was zo leuke mucial.


11 februari
Er was een opening in het UMCG
het was s'ochtends vroeg we gingen naar groningen.
er was een opening en dat mocht ik openen.
de opening was voor een lespakket.
op http://www.uitzendinggemist.nl/ endan moet je naar het jeugdjournaal 11 februari
en dan zie je als het goed is mij in het jeugdjournaal!!!! WEL KIJKEN HOOR


17 maart
ik had met school een schoolreisje en we gingen naar beeld en geluid in hilversum.
nu ga ik wat ver telen wat we allemaal hebben gedaan.

Wij hadden 17-03-2010 een super gave schoolreis.
We moesten woensdag ochtend om 7.15 uur op school zijn ,want dan vertrok de bus.We gingen richting de boot.Maar toen we er bijna waren, moesten we omrijden.We dachten dat we de boot net niet zouden halen, maar de boot had een technische storing.Dus de boot ging om 8.20 uur van plaats 8.00 uur vertrekken.
In de bus gingen Sterre,Manouk, Iris,Rowan en ik een spelletje doen.Dat spelletje ging zo: wij zwaaiden naar alle mensen die in de auto’s zaten die ons voor bij gingen en als ze dan terug zwaaiden, dan hadden wij een punt.
Toen we aan kwamen in Hilversum kregen we een bandje, dat je om je arm moest doen.Dit bandje had je nodig om naar binnen te komen bij Beeld en geluid.En toen we binnen waren, hadden wij een meet en Greet met Minouska van het jeugdjournaal en ook was er een eindredactrice van het jeugdjournaal. We gingen met hun een quiz doen, bloopers kijken en nog meer.
Eigenlijk wilde ik Taco van het jeugdjournaal zien, maar helaas kon dat niet.Maar Minouska was ook heel leuk.Toen gingen we eten in het café daar, wij kregen patat dat was erg lekker.Daarna mochten we naar de Experience, daar kon je net doen als of je nieuwspresentator, acteur in soap bent.Maar je kon ook met een bekende Nederlander op de foto en nog veel meer.
Met een speciale ring kon je de gegevens door sturen naar school.Dat mochten we ander half uur doen, daarna moesten we in de centrale hal verzamelen.Met Luna’s vader liepen we naar het media park.Hij liet ons zijn kantoor zien. Op het kantoor word televisieprogramma’s bedacht en gemonteerd zoals: Move like Michael Jackson.
Luna’s vader moest even wat regelen voor ons wij wachten buiten op hem. Na een tijdje (10 minuten ongeveer) kwam hij terug en mochten we het decor van Live 4 you en van twee voetbalprogramma’s zien.Helaas mochten we niet kijken bij Uri Geller, want ze waren aan het repeteren voor de live shows. Ze waren bang dat wij de trucjes af zouden kijken.
Dat was heel jammer, maar ja, daar konden hun ook niks aan doen.En we zijn boven de studio’s geweest bij de lampen, dat was heel eng. De meneer van Dutchview liet ons ook de regiekamers zien. Toen dachten Iris en ik dat we naar beneden moesten met de trap. We waren bijna beneden en toen bleek dat we nog boven moesten blijven.Dus wij weer naar boven. Nadat we overal waren geweest gingen we weg, dat was heel jammer.
Onderweg deden we weer het spelletje. Op de heenweg hadden we meer punten, dan de terugweg. Helaas weet ik het aantal punten niet meer.
Toen we De Cocksdorp in reden, deden we alle tassen op de grond en gingen we liggen. Dus alle ouders dachten dat we nog in Hilversum waren en toen kwamen wij te voorschijn.Dit was onze schoolreis. Het was super leuk en ik ga er zo nog een keer heen met mijn ouders, als ze willen!!!
en naar live 4 you en die voetbal programma's daar mag je niet zo maar even kijken dat mochten wij alleen omdat luna's vader daar werkten.
dit heb ik weer allemaal gedaan.