dinsdag 1 april 2008

woensdag 2 april 20.30 uur

De insuline is vannacht wat naar beneden gegaan, van 2,2 ml per uur naar 2,0 ml/u.
Nu vanavond staat hij nog op 1,5 ml/u. Maar de suikerspiegel schommelt nog wat.

Gewicht 20,5 kg.

De dokters zijn langs gweest. De foto is goed. Ze klinkt goed, rechts iets zachter, maar dat komt van het middenrif.
Wendy mag weer naar beneden! De prednison geeft haar de komende dagen/week genoeg bescherming, we moeten het niet bewust opzoeken. Maar het is voor Wendy ook goed om even naar beneden te zijn.

En vanmiddag was het lekker gezellig. Sterre, Robin, Joke en Gerard kwamen op bezoek. En wat hadden ze voor Wendy mee? Augurken, dat vindt ze heel lekker! En voor Dean? Een blik knakworsten! Geweldig.
En Gerard weet je wat Wendy vanmiddag zei toen jullie al weg waren? Ik ben Gerard vergeten te bedanken voor het zorgen voor de chips. Dus Gerard bij deze alvast bedankt!
We zijn vanmiddag met z'n allen naar de gymzaal geweest en hebben Wendy aan het werk geaet. Ze heeft op de hometrainer gefietst.
Daarna was het tijd voor clown Japio. Hij kwam eerst langs op de afdeling en gaf iedereen (ook Sterre en Robin) een knuffelbeertje. Helaas was er geen rolstoel beschikbaar, dus hebben we op de televisie gekeken.
Nienke kwam ook nog even langs en toen hebben ze met z'n vieren het spel doolhof gedaan.

Wendy had vandaag maar tijd voor een half uur school. De juf vindt dat Wendy het heel goed doet. Ze gaat kontakt opnemen met juf Aya voor nog andere werkjes. Robin komt zaterdag alweer en dan kan hij de spullen wel weer meenemen.

Oma van Dean: Bedankt voor de button. Wendy vindt hem cool!

Ik geloof dat half Cocksdorp voor Wendy in de weer is voor de knikkers van het huis Anubis! Mocht je knikkers over hebben, dan zorgen Kevin en Robin wel dat ze bij Wendy komen. Geweldig!

Jan is vanmiddag met Joke en Gerard mee terug gereden naar Texel. Even bijtanken, zodat hij van het weekend hopelijk weer fris hier heen komt. Jan, als je dit leest: Slaap lekker in ons bedje en doe iedereen in 't durp de groetjes. Dikke knuffel van je meiden!!!!! En geef Kevin uiteraard ook een beste zoen van ons!!!

Dinsdag 1 april 22.00 uur

Beste Fred en Hans (van FOK)
Ik heb jullie reactie natuurlijk gelezen. Heb me gelijk aangemeld op cfcafe, maar er wordt nu naar huis een bevestigingsmail gestuurd met wachtwoord, dus het gaat nog even duren eer Wendy d'r weblog ook daadwerkelijk via cfcafe kan worden bekeken. Maar als we weer thuis zijn, zal ik kijken of ik het gedaan krijg.

Groetjes van ons allemaal

dinsdag 1 april 21.45 uur

Nou het meeste is al vertelt over vandaag.

We hebben vanavond nog even rondjes gelopen op de afdeling, nadat we een nieuwe infuuspomp hadden gekregen.
Wendy heeft 3 rondjes gelopen, met om het halve rondje een minuut pauze. En dit ging echt TOP. Haar saturatie bleef op 97%. Natuurlijk was ze na deze rondjes wel moe, maar we zien echt vooruit gang. Ze gaat ook steeds rechterop staan.

Helaas is het met Jan nog niet veel beter. Hij is vanochtend even geweest met een mondkapje op en hij komt niet dicht bij Wendy. Ook aan het einde van de middag was hij weer. Het is erg ongezellig, maar ja er zit even niets anders op.

Alida: Dean ligt echt op M4. Het adres is:
UMCG
afdeling M4VA
Postbus 11120
9700 CC Groningen
We hopen dat je zelf ook snel aan de beurt bent en je eigen avontuur kan beginnen.

dinsdag 1 april 14.00 uur

Hahahahahahahaha, wij hebben verpleegkundige Hanna gefopt!!!
Ze bracht vanochtend de weegstoel en toen liep ze even weg. Zegt Wendy tegen me, mam ik moet snel op de weegstoel en dan moet er een sticker op dat ik al 36 kg ben! Dus gauw Wendy op de weegstoel gezet en een sticker gemaakt. We waren maar net op tijd klaar. WAT 36 kilo!!!! 1 april!!!!

Maar alle gekheid op een stokje, Wendy weegt vandaag 20,8 kg.

Vanochtend weer een STAPEL kaarten. (253 in totaal nu!)
Fam. Groothuis: Bedankt, we gaan gauw luisteren!
Anne: Helemaal te gek, Wendy is er heel blij mee!
Fam. Klaassen: Wendy wist gelijk waar de munten voor zijn, gaaf!
Fam. Kuip: Leuk dat er weer een jeugdclub is, nu moet IEDEREEN er voor zorgen dat hij ook blijft. Fantastisch!

Dokter Rottier is ook al langs geweest. De prednison wordt in 7 - 10 dagen afgebouwd tot de gewone dosering.
Het zou kunnen dat de bloedsuiker spiegel verhoogd blijft. Maar dat is dus afwachten.

Dean ligt vanaf vanochtend ook op M4. Dean is vorige week getransplanteerd. Hij staat op de site www.longtransplantatie.nl naast Wendy. Ze vroeg al aan mij, mam mag ik een keer naar Dean toe?
Dat moet je aan de dokter vragen had ik gezegd. Nou, de dokter vindt dit niet zo verstandig. Je mag wel naar elkaar zwaaien en de mama's en papa's mogen wel met elkaar praten, maar we moeten de risico's voor Wendy en Dean natuurlijk zo klein mogelijk houden. Dus dat wordt zwaaien!!!

Ik vergeet bijna te vermelden dat er al weer een infuus uit is en de extra zuurstof is gestopt. De saturatie blijft op 96%, goed he! Alleen nog het infuus voor de insuline (actrapid) zit er nog in.
Het extra water via de sonde is ook gestopt, door de hoge suiker krijgt ze dorst, dus drinkt ze nu weer zelf.