woensdag 16 april 2008

woensdag 16 april 20.30 uur

En toen was het woensdag en lijkt alles weer anders dan gisteren.
Gewicht 19,4 kg. Nou ja!
Spierpijn, van al het trainen van gisteren. Logisch.
En weer spugen en spugen!

Na artsen-overleg kwam dokter Rottier langs.
De insuline wordt nog iets aangepast. Want bij een hoge bloedsuikerspiegel verlies je glucose (energie) via de urine en het opslaan van vet is dan minder. Dus dit zou moeten helpen bij het gewichtsprobleem.

Wat spugen betreft, weten de artsen het niet.
Het bloed is negatief (dit betekent dat het goed is) wat betreft EBV en nog een ander virus.
Morgen wordt weer bloedonderzoek gedaan, en foto en longfunctie.
En dan horen we wel weer.

Wendy heeft ondanks de spierpijn toch nog aardig gelopen met de fysio. En Meta had de ciber bike klaar staan voor Wendy. Dit is een kinderhometrainer die aan de tv is gekoppeld. En dan lijkt het net of je met je fiets in een computerspelletje zit. Dit viel wel in de smaak. Meta gaat proberen of Wendy deze bike van het weekend in haar kamer kan krijgen!

Na de fysio zijn we even naar de Canon vrijwilligersmiddag geweest beneden. Er was een springkussen, je kon knutselen, er waren clowns en er waren voetbalclubs vertegenwoordigd. Waar onder ook FC Groningen natuurlijk, dus Jeroen we hebben een poster en een mooi boek voor je!! En Kevin voor jou hebben we ook wat weten te bemachtigen! Maar wat dat blijft nog even een verrassing!?
Een clown heeft van een ballon een hondje gemaakt voor Wendy en ze heeft een badpakket gekregen met een scrub-zeester, een nagelborstel, een puff en een massageborstel.
En dat pakket is gelijk vanavond in gebruik genomen, want Wendy weet het bad nu te vinden!