maandag 17 maart 2008

maandag 17 maart 19.30 uur

Tot nu toe werden de rontgenfoto's op de kamer gemaakt. Maar vanaf nu moeten we gewoon naar de radiologie toe.
Lekker even aan de wandel dachten we, maar Wendy moest een mondkapje voor en daar kreeg ze het heel erg warm van.

Wendy woog vandaag weer 20,0 kg.

Ik vergeet trouwens te vermelden dat we een hele beste nacht hebben gehad. Zefs de zuster zei dat we van ons schema af waren.

Vandaag weer visite! Juf Aya kwam samen met Gretha langs. Voor degene die de reacties lezen: het antwoord op het raadsel van juf Aya is niets.
Toen we werden opgebeld om naar Groningen te gaan, zei Wendy: nu kan ik geen topografie leren. Nou Juf zorgt er voor dat Wendy een taalblok en haar topografie hier krijgt, want dat wil ze graag doen.
Gretha had alvast de paaswandeling en het voorjaar (een lammetje) hier heen gebracht, hoewel het hier sneewde vandaag.
Ook kwamen Jan en Truus langs zij namen een hele vrolijke smiley-ballon mee, om ons op te vrolijken.

Wendy heeft vanmiddag longfunctie geblazen en op de gang gelopen. Heel erg knap!

Maar vandaag is het niet helemaal lekker. Wendy moet 2 liter aan vocht binnen krijgen op een dag. Met alleen sondevoeding en zelf drinken red ze het niet. Het antibiotica dat nog via het infuus liep, is gestopt (fortum). Maar het infuus blijft voorlopig nog zitten om zo via deze weg nog wat extra vocht binnen te krijgen. En met de sondevoeding wordt er ook nog water meegegeven. Wendy heeft regelmatig buikpijn. Dat is heel vervelend en absoluut niet leuk voor haar. Het is te hopen dat het snel over gaat.
We hebben van de arts nog niets gehoord van de foto en van de longfunctie.

Dus Jan en ik hebben een niet zo'n heel goed gevoel over vandaag. We hebben een gesprek aangevraagd met de arts, maar pas woensdag is er overleg met de gezamelijke artsen. Maar misschien kunnen we morgen wel al iemand spreken?

Maar de stiekeme gedachten om met de pasen thuis te zijn, lijkt verder weg.