woensdag 5 maart 2008

Woensdag 5 maart 20.30 uur

Wendy is moe en ligt nu lekker te slapen.
Het blijft nog steeds goed gaan. Straks gaat het belangrijkste medicijn tegen afstoting van het infuus af en moet ze dat gewoon gaan slikken.

Op de foto was wat vocht te zien in de longen. Dit wordt afgevoerd door de drains, ze bekijken dit morgen weer.

Iedereen is zeer tevreden, dus wij zeker.

Nu Wendy zelf kan aangeven wanneer ze extra pijnbestrijding wil, is dat voor haar een wat fijner gevoel.

Tot de volgende update!
Groetjes van Jan, Kevin en Jolanda

Woensdag 5 maart 16.45 uur

Even weer een update.

De hart-ondersteunende medicatie is gestopt, en dat gaat goed. Dit houdt in dat er weer een aantal infuuspompen minder werken.

Wendy heeft hier zelfs een knuffel van Frans Bauer gekregen. Jammer genoeg niet persoonlijk. Dit varkentje heet Moddertje.
Ook heeft ze van de afdeling van de hart-longmachine een blauw witte koe gekregen, deze heet Anna.

En Hiske, ze heeft je eerste kado open gemaakt, nou ja Kevin dan. Het scratch-boek, kunnen we een mooi boek van maken over deze periode.

Wendy heeft zo net een morfine-pomp gekregen die ze zelf kan bedienen. Als ze pijn heeft kan ze op een knopje drukken, dan krijgt ze een morfine-shot. uiteraard zit er een beveiliging op zodat ze geen overdosis kan krijgen.

Ook de sondevoeding is weer gestart. Kon ze even op een pil kauwen, dat vond ze heel fijn.

Morgen mogen er waarschijnlijk al twee drains uit, hier komt geen vocht meer uit. Dit zal wel niet zo lekker zijn, maar weg is weg.

Met ons gaat het verder allemaal goed. Een goede nachtrust doet wonderen. En het is geweldig dat alles zo voorspoedig gaat. Dat maakt het allemaal natuurlijk veel dragelijker.
En Wendy is ook tamelijk rustig en laat ons ook vrij makkelijk weg gaan, als we zeggen dat we weg moeten van de zusters.

Wij vinden het heel leuk en fijn om jullie reacties te lezen, bedankt allemaal!!!!!!!

Woensdag 5 maart 2008 9.00 uur

Gisteravond hebben we nog de IC gebeld voor we gingen slapen (20.45 uur). De slang was toen al uit haar luchtpijp. Deze pijp zat tussen de stembanden, daardoor kan ze nu alleen maar fluisteren. Verder was alles stabiel.

Vanochtend om 7.00 uur hebben we weer gebeld, Wendy heeft het grootste deel van de nacht geslapen. Tegen de ochtend werd ze wat wakkerder. Ze moest wat hoesten, dit deed uiteraard zeer. Daarom heeft ze wat meer morfine gekregen.

We gaan nu snel naar haar toe.

Als we niet bij Wendy zijn, hebben wij allemaal ons mobiel aan, dus zijn we bereikbaar.