zaterdag 5 april 2008

zaterdag 5 april 19.45 uur

Limburgse vlaai, vlaardingse ijzerkoekjes het kinkt allemaal heel erg lekker, maar Wendy houdt het nog bij dingen die vertrouwd zijn zoals chips, chocolade en hopelijk brood met smeerkaas.

De hoeveelheid sondevoeding per uur is opgehoogd, van 52 naar 60 ml/u. Laten we hopen dat het zoden aan de dijk zet.

Weer een mijlpaal, Wendy heeft vandaag weer voor het eerst een t-shirt aan! Dat voelt nog wel een beetje raar bij het litteken. Maar het zal toch een keer weer moeten.

En we gaan vanaf vandaag weer proberen zoveel mogelijk de medicijnen te slikken. Wendy is een hele goede slikker en nu zijn we weer zover dat we (zowel Wendy als ikzelf) het weer willen doen. Wendy heeft er vertrouwen in dat het weer lukt en ik had zo iets van, via de sonde weet ik zeker dat het er op een voor Wendy makkelijke manier in komt.

Er kwam vandaag weer visite en Wendy en ik hebben ze beneden op gewacht. Dat wilde ze zo graag. Marcel, Petra, Naomi, Robin en Kevin hadden Jan ook weer meegenomen. Robin en Kevin hebben de helium-ballonnen laten vullen, dus die kunnen er weer even tegen. Marcel en Jan hebben de "voeten" van de klas opgehangen, dit is een heel lang kunstwerk van de klas van Wendy.
Dirk en Rita namens Wendy heel erg bedankt voor de Anubis-broodtrommel!!