maandag 4 mei 2009

maandag 4 mei 21.30 uur

Hallo.
Robin van Boven (een goede vriend van mij) heeft 28 April het eerste kinderlintje van Texel gekregen.
Het begon allemaal zo, mamma had een keer gezegt Wendy sullen we robin op geven voor een kinderlintje? Ik zei wat een leuk iedee mam!!! dat gaan we doen.
na een tijdje was het zo ver dat je hem op kon geven. Dus dat gingen we doen we moesten eerst toestemming krijgen van de ouders van Robin. Dat deden we en het mocht!! Maar het was wel moeilijk om het geheim tebewaren maar het was nog niet zeker of het wel door ging.Na een tijdje belde de gemeenten naar mijn moeder dat het was gelukt 3/4 dagen er voor had mamma het gezegt tegen mij ik was heel blij 28 April was het de dag dat het ging gebeuren de opa en oma van Robin waren er ook en zus en ouders van Robin waren er ook en mijn broer en ouders.
Robin wist helemaal niet wat er ging gebeuren.Hij vond het best spannend!!! toen ging de buurgemeester een toespraak houden en op eens werd Robin's naam genoemd de buurgemeester ging een heel ver haal vertelen wat wij in de raadzaal deden en toen ging hhet gebeuren robin kreeg geen lintje maar een oorkonden en een envelop en daar zat wat in niet een kadobon neeeeeeeeeeeeeeeeee honderd euro!!!!!!!!!!!!!!!! Hij was heel blij en stil hij is noooit zo stil geweest dan toen hij was hal heel lang aan het sparen voor een nitendo i dat is een spelcomputer. en hij had eidelijk alles bij elkaar gespaard en die dag da na had hij hem al op was het geld. maar daar in de raadzaal was ook heel veel pers we staan in de texelse courant en in de helderse krant en op de site van de gemeente en op kabeltext van texel!!!! IK HAD MIJN GEBAKJE NIET OP KUNNEN ETEN!!!!!!!! Zo druk had ik het met Robin met intervieuws en we worden wel herkent overal hier onder staan twee sites waar Robin en ik op staan
http://www.texelplaza.nl/nieuws/artikel.php?id=36974


http://www.texel.nl/index.php?simaction=content&mediumid=1&pagid=3&stukid=8847


(Wendy)