zondag 20 april 2008

zondag 20 april 21.00 uur

Bert kwam vanochtend langs. Helemaal alleen, maar Gemma door al die leuke kaarten met hele verhalen er op lijkt het wel of je hier iedere dag toch even bent. De mannen hebben lekker bij gekletst en de nodige nicotine genuttigd, is heel wat aangenamer dan alleen staan.
Iedereen van de firma Tatenhove: heel erg bedankt! Wendy heeft van jullie allemaal een spel gekregen voor op haar DS (dit is een portable spelcomputer)! We zijn al druk bezig om onze grijze cellen te trainen.

Onder de middag kwamen Andre en Nel na een lange reis uit het Westen aan in Groningen. Nou ik denk dat Wendy nu echt alles heeft wat maar te koop is van het huis Anubis! Cool!
Jammer genoeg was Wendy niet echt in de mood om een spelletje te doen, dus hebben we lekker bijgekletst en wat rond gelopen en even in het personeelsrestaurant gezeten.

Gewicht: 20,0 kg.

Nadat ik gisteravond ben begonnen met aan te geven dat de insuline moest worden aangepast, hebben we vanavond te horen gekregen dat dat inderdaad is gebeurd. Dus kunnen we daar gelijk mee beginnen. Anders is er weer een dag verloren.
Verder is er niets veranderd.

Tot slot van de dag nog even lekker in bad geweest en dan zo lekker naar bed.
Tot morgen.