donderdag 3 december 2009

3 december 19.30

Hee, mensen

We hebben weer veel gedaan.


16 oktober

herfstvakantie!!!!

We gingen met de boot van 2uur.
En we zijn heel lang onder weg geweest.
We kwamen rond een uur of 8 aan bij het park.
Het park heet kempervennen van centerparcs.
Toen gingen we nog wat eten op het centrum.
Toen gingen we naar het huisje en lekker slapen.
De volgende dag kregen we lekkere warme broodjes en een krant, we gingen ook boodschappen doen op het park.
We gingen lekker wat drinken op het park en op het park eten.
Vandaag heb ik voor het eerst op skies gestaan!!!
Ik zat in een leuk groepje met allemaal volwassenen, maar iedereen stond voor het eerst op skies.
De volgende dag.
Lekker uit slapen, ik sliep bij kevin (mijn broer).
Hij nam de hele klerenkast in beslag en ik had maar 1 plankje!!
Ik ging lekker in bad.
We hadden vandaag weer een skiles. Het ging al aardig goed.
Kevin heeft geen skiles maar hij is aan het snowboarden.
Op maandag is er geen skieles dus hebben we tijd om te gaan boogschieten. Dit vond ik een beetje saai. 's Middags gingen we lekker te shoppen in Eindhoven.
Ik had een paar nieuwe Nike Jordan gympen gescoord.
Op dinsdag waren er nieuwe groepjes gemaakt voor de skiles. Nu zat ik in een groepje met kinderen, die nog niets konden. Dus dat was een beetje saai.
Woensdagochtend gingen Kevin, mama en ik eerst naar het zwembad. Papa is bang voor water, dus die ging niet mee. Ik vond het niet zo heel leuk in het zwembad, dus na een uurtje gingen we weer naar papa toe.
's Middags natuurlijk weer skieën. Vandaag was mama mee op de sneeuw. Ze had al heel lang niet geskied en dat was te zien. Ze viel gelijk toen ze de lift al ging en dat wel twee keer. Daarna ging het steeds beter. We hebben de hele dag van ongeveer half een tot 's avonds half elf geskied! We hebben alleen even wat gegeten.
Donderdagochtend hebben papa, mama en ik een rondje gereden over het park met een familie-fiets. Ik liet mijn ouders lekker trappen.
Vandaag de laatste skieles, het gaat al erg goed. Jammer genoeg is het alweer voorbij. Ik wil volgend jaar wel op wintersport!
Donderdagavond zijn we langs mijn grote nicht Kelly geweest. Zij woont met haar vriend Tommy in Deurne. En we hadden hun "huis" nog niet gezien. Dat was heel gezellig.
En vrijdag reden we naar Vlaardingen. Daar hebben we nog twee nachtjes geslapen. Want we hadden een feestje, oma vierde haar tachtigste verjaardag!
We sliepen bij tante Nel en ome Andre. Mijn nicht Isabelle kwam ook nog even langs met Max en Fynn. Zij waren net een jaar geworden! De laatste keer dat ik ze had gezien, waren ze net geboren, dus ze waren lekker gegroeid.
De verjaardag van oma vierden we in een restaurant in Hoek van Holland. Er waren allemaal mensen die ik nog nooit had gezien. Maar gelukkig waren mijn grote neef Ricardo en zijn vriendin Larissa, tante Petra en ome Anton er ook.
Zondag reden we weer naar huis en was de vakantie weer om.

8 november 2009
Vandaag gingen we op kraambezoek bij Evelien. Zij heeft een paar weken geleden een zoon gekregen. Ik mocht Damiën de fles geven.

13 november
vandaag was het een hele leuke dag want..... Doe een Wens kwam vandaag we gingen met de taxi naar de boot en we werden op gehaald met een limosine van 9 meter daar hebben we 2 dagen in gezetten.
als eerste gingen we langs de macdonalds met de limosine we konden niet langs de mecdrive dus we gingen gewoon naar binnen toen we binnen zaten gingen er allemaal mensen foto's maken.
daarna gingen we richting alkmaar daar zijn we naar de cool cat geweest ik mocht 3 setjes kiezen en ik heb ook schoenen gekregen pums en lelly kelly schoenen nu met een hak.
daarn aheb ik met mama een keting gemaakt en een armband gemaakt ze zijn echt heel gaaf geworden.
toen gingen we naar het hotel in schoorl tegen over robin's opa en oma maar we zijn eerst nog gaan bowlen in heilo en we hebben daar ook gegeten ik heb niet gewonnen met bowlen maar dat maakt niks uit.
toen zijn we nog naar de opa en oma van robin geweest want ik was er wel al geweest maar mijn ouders en broer niet.
maar hun wisten niet wie er aan kwamen dus toen we aan kwamen snapten hun het niet wat wij hier deden toe hebben we het uitgelegt. Dat vonden ze heel luek toen zijn we gaan slapen en de volgende dag gingen we.
Ik ging naar een vrouw met mijn moeder en 1 van de dames die mee waren en die vrouw ging me opmaken en mijn haar doen en mijn papa en kevin gingen golfen. daarna zijn we naar een foto soet geweest en ik heb hele gaven foto's kevin en papa waren er op het einden bij !!!
daarna zijn we als een gek met de limosine naar de boot gereden.
toen gingen we naar de lindeboom en daar was mijn klas en familie die kon komen en robin en naomi maar petra de moeder van naomi en robin was helaas ziek. daar hebben we een hijtie gehad en tot schrik kwam mijn oma en gijs van de overkant dat was ook heel leuk.
daarna zijn we met de limosine naar huis geweest en naomi, robin, kevin's vriendinnetje en haar vriendin ook mee geweest en toe bleef naomi en robin bij ons en toen ging ik mijn kleren siowen.


25 november 2009

ben ik weer naar groningen geweest.
Oma ging weer mee!!
snoepie was bij opa gebleven en kelly de hand.
alles was weer goed .
We hadden ook spelletjes mee voor het ronaldmecdoneldshuis gespaart want er was een actie van de plus we hebben gespaart omdat mijn vader mee is verhuist en 3 maanden ongeveer heeft gezeten en toen wouden wij iets terug doen.
Ze waren er heel blij mee .
We zijn niet langs de mec geweest want mama wou het niet.Dat was het weer tot de volgende keer want er is niks meer.


wendy