dinsdag 8 april 2008

dinsdag 8 april 20.00 uur

Wendy kreeg gisteravond om een uur of half elf hartkloppingen. We wisten dat dat kon gebeuren door het magnesiumsulfaat en als dat zo was moesten we dit melden, dus wij de zuster gebeld. En vol verwachting wachtende wat zou komen. Maar ze noteerde het en vertelde het tegen de dokter, maar meer wordt er niet meegedaan. Ze houden het in de gaten.

Ook kreeg ze gisteravond voor het eerst plaspillen tegen de hoge bloeddruk. Nou dat hebben we geweten, ik geloof dat Wendy vannacht wel 6 keer op de po-stoel heeft gezeten. Dus we waren vanochtend niet echt uitgeslapen toen om half negen dokter Duiveman langs kwam. Qua longen gaat het goed, alleen de dingen er om heen willen niet echt beter worden, zoals gewicht, bloeddruk en bloedsuiker.
Het gewicht was vandaag 19,7 kg.
Bloeddruk was vanmiddag al een stuk beter.

We hebben vanmiddag uitleg gekregen om zelf de bloedsuikerspiegel te prikken. We kregen gelijk een eigen etui met toebehoren. Vanaf nu bepalen we zelf de bloedsuikerspiegel. En we moeten bijhouden wat de waarden zijn en wat ze zoal eet en wanneer. Binnenkort wordt de sondevoeding aangepast aan het gewone leven thuis, 's Nachts continue en overdag in porties. Dan kan de insuline hier op in worden gesteld.

Het eerste korstje van de drain-gaatjes is er af. Pas als ze er allemaal af zijn, mag ze weer in bad.

Gelukkig was Meta de fysiotherapeute weer beter. Het is zo'n leuk mens. De route ging vandaag langs de nieuwe ambulances die beneden stonden. Ze werden vandaag officieel in gebruik genomen. Jammer genoeg waren we iets te vroeg. Ze stonden nog "ingepakt". Maar voor dat we naar het resteurant gingen, konden we toch nog even een kijkje nemen.
Wendy heeft vandaag goed gelopen, ze loopt wat vlotter en ook wat langer.

Fam. Hooyschuur: Bedankt! Dat wordt weer knutselen.

Fam. Burgman: Wendy was erg nieuwsgierig van wie deze Anubis puzzel was. Dus ze ging gelijk aan de slag! Super!

De ramen zijn nu echt helemaal dicht, er kan geen kaart meer bij. Dus nu gaan we het hoger op zoeken. Hoe kan het ook anders, vandaag is kaartnummer 308 opgehangen!!