dinsdag 8 april 2008

dinsdag 8 april 20.00 uur

Wendy kreeg gisteravond om een uur of half elf hartkloppingen. We wisten dat dat kon gebeuren door het magnesiumsulfaat en als dat zo was moesten we dit melden, dus wij de zuster gebeld. En vol verwachting wachtende wat zou komen. Maar ze noteerde het en vertelde het tegen de dokter, maar meer wordt er niet meegedaan. Ze houden het in de gaten.

Ook kreeg ze gisteravond voor het eerst plaspillen tegen de hoge bloeddruk. Nou dat hebben we geweten, ik geloof dat Wendy vannacht wel 6 keer op de po-stoel heeft gezeten. Dus we waren vanochtend niet echt uitgeslapen toen om half negen dokter Duiveman langs kwam. Qua longen gaat het goed, alleen de dingen er om heen willen niet echt beter worden, zoals gewicht, bloeddruk en bloedsuiker.
Het gewicht was vandaag 19,7 kg.
Bloeddruk was vanmiddag al een stuk beter.

We hebben vanmiddag uitleg gekregen om zelf de bloedsuikerspiegel te prikken. We kregen gelijk een eigen etui met toebehoren. Vanaf nu bepalen we zelf de bloedsuikerspiegel. En we moeten bijhouden wat de waarden zijn en wat ze zoal eet en wanneer. Binnenkort wordt de sondevoeding aangepast aan het gewone leven thuis, 's Nachts continue en overdag in porties. Dan kan de insuline hier op in worden gesteld.

Het eerste korstje van de drain-gaatjes is er af. Pas als ze er allemaal af zijn, mag ze weer in bad.

Gelukkig was Meta de fysiotherapeute weer beter. Het is zo'n leuk mens. De route ging vandaag langs de nieuwe ambulances die beneden stonden. Ze werden vandaag officieel in gebruik genomen. Jammer genoeg waren we iets te vroeg. Ze stonden nog "ingepakt". Maar voor dat we naar het resteurant gingen, konden we toch nog even een kijkje nemen.
Wendy heeft vandaag goed gelopen, ze loopt wat vlotter en ook wat langer.

Fam. Hooyschuur: Bedankt! Dat wordt weer knutselen.

Fam. Burgman: Wendy was erg nieuwsgierig van wie deze Anubis puzzel was. Dus ze ging gelijk aan de slag! Super!

De ramen zijn nu echt helemaal dicht, er kan geen kaart meer bij. Dus nu gaan we het hoger op zoeken. Hoe kan het ook anders, vandaag is kaartnummer 308 opgehangen!!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

fijn dat het zow goed gaat

XX Jennifer

Marjolein zei

Goed hoor, dat je steeds wat beter en langer loopt! Ga zo door meis.

Wat ik me afvroeg.. Mag jij patat eten uit het personeelsrestaurant? Ik mocht dat namelijk tot 3 maanden na de transplantatie niet. Ik mocht alleen het eten wat op mijn kamer werd gebracht (bacterie arm). Ik mocht zeker niet iets uit de frituur, omdat je nooit weet of dat wel schoon is. Het was vast lekker om even patat te eten, ook al is het maar een beetje.

Liefs

Anoniem zei

heei wendy,,

nu de andere korstjes ook nog!! zet hem op!

xxx jolien

Anoniem zei

tussen e kaarten iser vast nog wel een klein stukje voor de stickers. Ik hoop dat je ze al maken kan.
Sterre is sinds gister ziek griepje denk ik. stefan kek naar haar en zei dat ze de zelfde kleud had als de emmer die naast haar stond (groen)dus echt niet lekker.
we lezen dat het redelijk gaat alleen dat groeien he, nog meer chips eten dus, maar boterhammen met smeerkaas zijn ook goed hoor.
Zet um op... groetjes van ons alle 4 Joke

anne-marie zei

Wendy meisje, je komt er wel, lekker doorgaan met bewegen.
Veel drinken , maar vooral genieten van de leuke dingen,je wordt maar heerlijk verwent.
je zult zien, ben je sneller thuis als gedacht anne-marie deans oma postert

Anoniem zei

hoi Wendy en de rest.

Zomaar even een berichtje uit vlaardingen.
Jullie zijn het gesprek van de dag
Iedere morgen belt Andre mij vanuit z'n kantoor, heb je het vandaag al gelezen hoe het gaat met Wendy?
Je bent een VIP.
Nou meid zet hem op.
Groetjes en een dikke kus van Andre en Nel.