zaterdag 19 april 2008

zaterdag 19 april 20.30 uur

Wij dames lagen nog heerlijk te slapen, komt om kwart over acht de afdelingsarts al binnen. En vraagt gelijk aan Wendy:"hoe voel je je vandaag?" Nou daar had ze nog niet over nagedacht. Nadat de heren de kamer weer hadden verlaten, kwam de verpleegkundige binnen en zat er niets anders op om maar aan deze dag te beginnen.

Papa was ook op tijd, want we krijgen vandaag al vroeg bezoek! Kevin, Robin, Petra en Marcel zijn weer langs gekomen. Het was fijn om Kevin weer even te zien, voor hem valt het allemaal ook niet mee. We zijn al bijna 7 weken van huis. We weten dat hij het goed heeft bij Marcel en Petra en hij heeft het er naar zijn zin. Maar weer allemaal lekker thuis zijn, is toch wel iets waar ik erg naar uit kijk.
Robin heeft aardig wat aanrijdingen veroorzaakt op de ciber bike. Maar hij is lang de enige niet, want het is best lastig.
Nadat iedereen een broodje ei (zonder ui) had gegeten, gingen ze weer richting Texel.

Vanmiddag was de officiele opening van het nieuwe Ronald MC Donaldhuis, dit is alleen voor de bobo's. Maar we hebben wel de fanfare langs zien en horen komen. Maandag is het de grote dag, dat de huidige bewoners gaan verhuizen. Dus we gaan morgen al wat inpakken. De huizen staan hemelsbreed ongeveer 200 meter van elkaar, dus dat valt allemaal wel mee. En het lijkt me erg leuk in het nieuwe huis.

Marleen: De foto's van Snoepie hangen allang op hoor! Ik betrap me zelf er soms op dat ik er toch wel regelmatig naar kijk. Wendy vindt ze ook erg mooi, natuurlijk mist zij Snoepie ook heel erg.

Zo in het weekend is er niet veel te melden op medisch gebied. Wendy spuugt nog wel, dus dat is niet zo leuk voor haar. Maar ze heeft vandaag wel wat gelopen en gefietst, dus er zit wel wat beweging in!