donderdag 3 april 2008

donderdag 3 april 20.00 uur

Ik was gisteravond nog iets vergeten te vermelden.
WENDY HEEFT EEN BOTERHAM MET SMEERKAAS GEGETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En vandaag ook al twee.

Vandaag beginnen we ook met weer een andere sondevoeding, deze is nog meer voorverteerd (vivonex).
Wendy woog vanochtend 20,3 kg. Dit schiet niet echt op.

De longfunctie bleef vandaag op 27% hangen. Maar de dokter zei, dat dit niet erg is, ze heeft gewoon de kracht nog niet om hard te blazen.
Verder vertelde de arts dat het nu gaat om gewichtstoename en spieren kweken.
Wendy vroeg zich af of ze wel naar de Meierblis kon. Waar ze al niet mee bezig is. In principe kan dat wel, als ze tegen die tijd thuis is. Maar het is wel verstandig om niet in de volle rook te gaan zitten. Nou, dat houden wij ook niet uit hoor.
En Wendy vroeg zich af of ze eventueel mee kon op schoolreisje, dit is al eind van deze maand. Maar volgens de informatie van Sterre, gaan ze met de bus. En Wendy moet volle bussen vermijden. Dus dat zien we nog wel.
Maar dit zijn wel dingen waardoor ze gemotiveerd wordt om er voor te gaan.

En ze hebben naar elkaar gezwaaid!!!! Dean kwam met de rolstoel langs bij de kamer van Wendy, dat vond Wendy heel erg fijn, een lotgenootje. Dean ook nog bedankt voor je kaart. En zet 'em op!!

Met de fysio hebben we een rondje beneden gelopen. Tenminste Wendy stukjes en dan weer even pauze.

De dag begon trouwens niet heel erg leuk. Het infuus begon pijn te doen. Dus dat betekende een nieuwe prikken. Dit blijft erg vervelend, maar ja, wat moet moet.
De insuline staat op 0,7 ml/u, hij blijft wat schommelen de suikerspiegel.

Met juf heeft ze aardrijkskunde gedaan. Ik moet zeggen dat de topografie aardig is blijven hangen, goed hoor.

We krijgen heel veel vragen over de knikkers van Anubis.
Nou het zit zo. Supermarkt Plus heeft een aktie. Voor elke 10 euro die je besteedt krijg je een knikker. In totaal zijn er ruim 40 knikkers. Het huis Anubis is een populaire kinderserie op Nickelodeon. De bijbehorende knikkerzak heeft Wendy al gekregen en het knikkerbord heeft Robin al voor haar klaar staan. En zoals ik al vertelde helpt iedereen hard mee om de verzameling kompleet te krijgen. Super!

Fam. Zillen: We hebben de posters gelijk op gehangen. Met alle kaarten en de knutselwerken en dergelijke is het hier ondertussen wel heel gezellig geworden.

Hiske: De stroming stond goed, want de flessepost is aangespoeld! En van de hoornderring hebben we heerlijk gepeuzeld.

Bert: vandaag staat de teller voor de kaarten op 277!!!!!!!!!!!

Jennifer, Jolien, Klaas Jan, Melanie en alle andere schoolgenoten: Ik vind het geweldig dat jullie zo aan Wendy denken. Kaarten, knutselwerken, brieven en reacties op de site Wendy vindt het allemaal heel erg leuk.

Nel de Wit: we hebben de kaart van tante Corrie ontvangen hoor. Fijn om wat van haar te horen, als je haar weer eens spreekt, doe de groetjes van ons.

Jan en Kevin nog twee nachtjes slapen en dan zien we elkaar weer. Kusjes van jullie meiden.