zondag 6 april 2008

zondag 6 april 21.00 uur

Helaas een slechte nacht, eerst maakt de verpleegkundige Wendy om half een wakker om een pil te nemen en voor een bloedsuiker te prikken. Ik had namelijk gevraagd of Wendy weer zoveel mogelijk pillen kon gaan slikken. Maar ja om haar midden in de nacht wakker te maken voor een pil is nou weer het andere uiterste. Dus we hebben voor aankomende nacht even duidelijk gezegd, dat die pil door de sonde mag en dat ze voor de vingerprik Wendy ook niet hoeft wakker te maken.
Maar afijn, na deze onderbreking begon de buurvrouw te huilen en om drie uur werden we weer wakker van de verpleegkundige die weer een vingerprik kwam doen. Al met al dus een nacht met onderbrekingen.

Gewicht vandaag 20,3 kg met t-shirt.

Tante Anne en ome Willem kwamen ons vandaag gezelschap houden! Het anubis-virus is in alle hevigheid toe geslagen. Wendy kreeg van Anne en Willem een DVD met clips en een plaid van de populaire tv-serie. Gaaf!

We hebben vandaag twee keer beneden gelopen, getraind beter gezegd. En dat ging wel goed.

De bloedspiegel was vanmiddag weer erg hoog, 21,6. Na een extra mililiter Actrapid was hij daarna gelukkig weer 9,9.

En we hebben de oma van Dean ontmoet! Erg leuk om te zien wie er achter de reacties en kaartjes hoort. Ze heeft ons ook gelijk verwent met lekkers en kadootjes. Wat een fantastische oma heb jij Dean.

Vanavond hebben we gezellig met z'n drieen patat gegeten in het personeelsrestaurant. En jawel, Wendy heeft meegegeten!!

Na het krijgen van het magnesiumsulfaat krijgt Wendy last van een soort opvliegers, ze krijgt het erg heet. Na een tijdje gaat het wel weer over, maar ze vindt het erg vervelend. Na navragen bij de apotheker vertelden ze ons dat 2% van de gebruikers hier wel eens last van heeft. Zolang ze er geen hartkloppingen bij krijgt is het niet schadelijk.

Er is vandaag een kweek weggegaan van de ontlasting van Wendy. We hopen dat de Clepsella bacterie nu niet meer te vinden is. Dan hoeft wendy niet meer in barriere. Dan krijgt ze wat meer bewegingsvrijheid. Maar dat is nog een paar dagen afwachten.