zondag 20 april 2008

zondag 20 april 21.00 uur

Bert kwam vanochtend langs. Helemaal alleen, maar Gemma door al die leuke kaarten met hele verhalen er op lijkt het wel of je hier iedere dag toch even bent. De mannen hebben lekker bij gekletst en de nodige nicotine genuttigd, is heel wat aangenamer dan alleen staan.
Iedereen van de firma Tatenhove: heel erg bedankt! Wendy heeft van jullie allemaal een spel gekregen voor op haar DS (dit is een portable spelcomputer)! We zijn al druk bezig om onze grijze cellen te trainen.

Onder de middag kwamen Andre en Nel na een lange reis uit het Westen aan in Groningen. Nou ik denk dat Wendy nu echt alles heeft wat maar te koop is van het huis Anubis! Cool!
Jammer genoeg was Wendy niet echt in de mood om een spelletje te doen, dus hebben we lekker bijgekletst en wat rond gelopen en even in het personeelsrestaurant gezeten.

Gewicht: 20,0 kg.

Nadat ik gisteravond ben begonnen met aan te geven dat de insuline moest worden aangepast, hebben we vanavond te horen gekregen dat dat inderdaad is gebeurd. Dus kunnen we daar gelijk mee beginnen. Anders is er weer een dag verloren.
Verder is er niets veranderd.

Tot slot van de dag nog even lekker in bad geweest en dan zo lekker naar bed.
Tot morgen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

HOI ALLEMAAL,
nog even en jullie zijn inderdaad groningers aan het worden, maar houd moed jullie huis staat nog steeds in perfecte staat op julllie te wachten, nog steeds doet de lantaarnpaal het niet en dus is het erg donker aan de overkant maar echt het staat er nog steeds. alles gaat nog steeds z`n gangetje lezen we, wat ups en wat downs maar houd vol het komt goed.

Hoe is het met de chips moet de voorraad al aangevuld worden, of heb je het nog niet op wen. we horen het wel.

Groetjes Joke, Gerard, Stefan< Sterre.

Anoniem zei

Dat van die lantaarnpaal weet ik dan weer niet, maar voor het overige draait het dorp gewoon door. Dat betekend natuurlijk niet dat er niet veel aan jullie gedacht wordt!!!!

Hoofd omhoog houden en langzaam maar zeker wat balans vinden.


Heel veel groetjes vanaf Kikkertstraat 55.


Sjoerd, Remko, Inge

anne-marie zei

hoi Wendy
De magische grens van twintig is er weer, duim dat hij nu verder stijgende mag zijn.
Blijf moed houden groetjes anne-marie

Alida zei

Hallo Wendy,

Dus je hebt dit weekend weer veel bezoek en dus kadootjes gehad.
Nou, het valt ook allemaal niet mee, dus een extra verrassing heb je dan ook wel verdient.

Ik hoop dat het spugen nu eens stopt en jij je weer wat lekkerder gaat voelen.

Liefs van Alida uit Assen