woensdag 16 april 2008

woensdag 16 april 20.30 uur

En toen was het woensdag en lijkt alles weer anders dan gisteren.
Gewicht 19,4 kg. Nou ja!
Spierpijn, van al het trainen van gisteren. Logisch.
En weer spugen en spugen!

Na artsen-overleg kwam dokter Rottier langs.
De insuline wordt nog iets aangepast. Want bij een hoge bloedsuikerspiegel verlies je glucose (energie) via de urine en het opslaan van vet is dan minder. Dus dit zou moeten helpen bij het gewichtsprobleem.

Wat spugen betreft, weten de artsen het niet.
Het bloed is negatief (dit betekent dat het goed is) wat betreft EBV en nog een ander virus.
Morgen wordt weer bloedonderzoek gedaan, en foto en longfunctie.
En dan horen we wel weer.

Wendy heeft ondanks de spierpijn toch nog aardig gelopen met de fysio. En Meta had de ciber bike klaar staan voor Wendy. Dit is een kinderhometrainer die aan de tv is gekoppeld. En dan lijkt het net of je met je fiets in een computerspelletje zit. Dit viel wel in de smaak. Meta gaat proberen of Wendy deze bike van het weekend in haar kamer kan krijgen!

Na de fysio zijn we even naar de Canon vrijwilligersmiddag geweest beneden. Er was een springkussen, je kon knutselen, er waren clowns en er waren voetbalclubs vertegenwoordigd. Waar onder ook FC Groningen natuurlijk, dus Jeroen we hebben een poster en een mooi boek voor je!! En Kevin voor jou hebben we ook wat weten te bemachtigen! Maar wat dat blijft nog even een verrassing!?
Een clown heeft van een ballon een hondje gemaakt voor Wendy en ze heeft een badpakket gekregen met een scrub-zeester, een nagelborstel, een puff en een massageborstel.
En dat pakket is gelijk vanavond in gebruik genomen, want Wendy weet het bad nu te vinden!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi allemaal daar.
Leuke dingen gedaan vandaag lees ik. Dat bad is wel een feestje aan het worden zo, nu nog een lekkere fles schuim en het is helemaal dolle pret. jammer dat het het gewicht zo wiebelig is, maar gewoon volhouden de aanhouder wint.
groetjes de overburen.

Anoniem zei

Hoi allemaal,
een cyberbike dat klinkt interessant, je bent aan het trainen alsof je nog aan de Olympische Spelen mee wil doen Wendy! We volgen jullie belevenissen dagelijks en vinden jullie allemaal kanjers!
Groetjes Annick, Jet, Laurens en Yvette

Anoniem zei

heeii wendy,,

Zozo FC GRONINGEN op bezoek. Hadden ze nog tijd vóór de wedstrijd tegen AJAX???
Nou het bad zal wel lekker zijn lekker warm! Dat spugen en gewicht is alleen niet echt al te best maar zet hem op meid doe je best!

xXx Jolienthje

Anoniem zei

Nou nou, Wendy, Je houdt het wel elke dag spannend hoor! Er gebeurt steeds wel iets. Gelukkig weten ze in het ziekenhuis ook wel een beetje voor de nodige afleiding te zorgen. Dat maakt het wel leuk en het dubbel en dwars waard om lekker naar beneden te gaan en lekker te lopen.
En hielp het bad en de scrub een beetje tegen de spierpijn? Meestal is dat warme water dan wel extra lekker... Je bent en blijft een taaie, hoor. Hou vol! Groetjes, Aya During en heel groep 6.

Anoniem zei

Hoi Wendy en de rest.
Leuk zo'n feest met al die clowns.
Heb je nog geknutseld of alleen maar gekeken.
Waren er nog leuke spelers van FC Groningen?
Kevin heeft maar geluk gehad , want die heeft wat leuks in het verschiet.
Zeker wel lekker dat bad ?
Goed tegen de spierpijn, en lekker ontspannend.
Groetjes uit een zonnig Vlaardingen.
Dikke kus van Andre en Nel.

anne-marie zei

hoi Wendy
leuk die cijberbike he.
Had hem toen voor dean gekocht voor conditie op te bouwen, het was te zwaar voor hem, maar kan hem dus nu thuis goed gebruiken.Vind jouw een kanjer hoor, dat telt ook voor je ouders
Veel liefs groet anne-marie

Anoniem zei

Hoi allemaal,
wat vervelend toch dat jullie nog steeds (zij-tegen)wind hebben.Kan hij nu niet een keertje draaien.Gelukkig kunnen jullie in het ziekenhuis wel een beetje uit de voeten.Met al die gezelligheid.
Jelle heeft zaterdag tegen ajax gevoetbalt in de Koog pupillentoernooi.Daar sprak ik je vriendinnetje Sterre nog even.En toen ik vroeg hoe het met jou ging zij zei: BEST GOED(leuk hé).Ik heb patatjes gebakken met Gerard en een biertje gedronken dus het was bij ons ook erg gezellig.nou meis tanden op elkaar en door zetten maar!
Liefs Esther Kees en kids