donderdag 27 maart 2008

donderdag 27 maart 18.30 uur

Wendy krijgt nu via het infuus Vfend, een medicijn tegen schimmelinfecties.
En ze krijgt extra zuurstof, want de saturatie is wel erg laag.

Met de fysio zijn we toch weer aan de wandel geweest, wel met extra zuurstof. Nu liep ze 10 seconden en dan een minuut in de rolstoel. We zijn naar de postkamer geweest.
Toen we terug kwamen lag er op de kamer een sticker van Pepe en Joep, de cliniclowns.

Er wordt voorlopig geen bronchoscopie gedaan, omdat er geen bed beschikbaar is op de IC. En dat is een voorwaarde.
Nu maar hopen dat het gaat aanslaan.

Bij elkaar geen beste dag vandaag, maar dit is, zoals longarts Rottier het zegt, een van de obstakels die we ongetwijfeld gaan tegen komen.

7 opmerkingen:

Marjolein zei

Nog maar even een berichtje.. Ik hoop dat je toch lekker kan slapen vannacht. Weer aan alle toeters en bellen...
Jan, Jolanda, voor jullie ook heel veel sterkte

Anoniem zei

hier zijn we weer. Nou zeg wat een gedoe. Ryan en Thimethy hadden nog iets moois gemaakt voor met de pasen maar we hebben het gisteren pas gegeven aan kevin. Ryan zag hem voorbij het huis lopen en zette het op een rennen met de creatie in zijn handen en schreeuwde de hele buurt bij elkaar naar Kevin dat ze iets voor Wendy hadden. Maar beter laat dan nooit. Ryan en Thim vragen zich wel af wanneer Wendy naar huis toe komt. Ze hopen van snel want Wendy is hun vriendin.

Nou doe je best Wendy.

Groetjes,

Peter, Barbara,Ryan en Thimethy

Anoniem zei

hallo wendy
kei van ons, ons grote voorbeeld , volhouden .Wie is wij nou de fam van dean ik ben deans oma postert en volg je elke dag.We hebben met ons allen met jouw en je ouders meegeleefd en mee gebeefd.
Want ons stond ook het zelfde te wachten, maar wisten niet hoe kort bij het al was.We waren erg blij dat we door jouw moeder via de site ,op de hoogte van je wel en wee werden gehouden.
Stuur julie van uit het zuiden des lands veel energie ,voorspoed en ook geluk, want dat hebben we immers allemaal nodig
Groetjes oma postert

Anoniem zei

Wendy en familie,
vanaf een afstand volg ik jullie verhaal. Heb bewondering voor jullie kracht. Nu even een fikse tegenslag. Houd moed en alle sterkte gewenst.

Mimi Rietdijk

Anoniem zei

Kom op he Wendy! Ik hoop dat de nacht rustig is, dat je aan slapen een beetje toekomt en dat het lukt om dit 'obstakel' te verslaan. Ik duim voor je!

Anoniem zei

toe wen zet um op een kleine tegenslag moet kunnen. morgen weer een verse dag en hopen dat dat schimmelspul z`n best doet.
jan en jolanda sterkte.
groetjes Joke

Anoniem zei

Wendy en familie,
wat vervelend allemaal weer. Een klein stapje terug en straks weer reuze stappen vooruit moet je maar denken. We vinden het allemaal zo knap van jullie! Lopen ze nou allemaal met een stopwatch naast je als je aan de wandel gaat Wendy??
Groetjes van Annick, Jet, Laurens en Yvette