zaterdag 22 maart 2008

zaterdag 22 maart 17.00 uur

Heel goed geslapen vannacht!

De prikzuster had haar dag niet vandaag. Twee keer in de arm geprikt zonder resultaat, daarna met twee vingerprikken hopelijk genoeg bloed voor alles wat ze willen weten. Wendy zit nu met twee zere vingers van het knijpen op bed.
Hopelijk komt de volgende keer een ander.

Gewicht 20,0 kg. Dit is op zich niet zo heel vreemd, want de nieuwe voeding wordt per dag wat meer geconcentreerd. Dus ze krijgt nu niet zoveel kalorien binnen. Ze is nu bezig met stap 3 van de in totaal 5 stappen om op de uiteindelijke hoeveelheid te komen.

Het is eind maart en het sneewt!!!!! We willen een voorjaars-zonnetje!!!!

Vanochtend waren Sjoerd (klasgenoot van Wendy), Remco en Inge op bezoek. Zij zijn hier in de buurt op vakantie. We mogen van Sjoerd een Pinkeltjes boek lenen. Dat wordt dus weer gezellig voorlezen! Ook hebben ze schoolspullen meegenomen voor Wendy, zodat ze dinsdag met de ziekenhuisjuf met haar eigen boeken verder kan.

Vanmiddag kwam Nienke (uit het Ronald MC Donaldhuis) gezellig op de kamer van Wendy spelletjes doen. Nu zitten we te wachten op de dokter en dan gaan we weer gezellig met z'n allen eten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hey wendy
ik hoor dat het goed gaat
en ik oh ja wwet jullie waner
je naar huis gaat en tyhmke en sterre hebb voor je een kaart
gestuurdie komt mandag aan

groetjes
sterre

Anoniem zei

Heaaii Wendy

Weetjee: Mama En Ik Gingen Vandaag Met Snoepie En Kelly Een Rondje Door Het Bos, En Toen Kwam Er Een Hardloper En Snoepie Rende Er Achter Aan En Beet Bijna In Het Been Van Die Hardloper. Maar Gelukkig Luisterde Snoepie En Hij Kwam Weer Terug...
En Snoepie Ging In De Auto Hellemaal Achter In Zitten En Als We Dan Over Een Hobbel Gingen Stootte Hij Ze'n Hoofd
Gelukkig Spreek Ik Je Morgen Weer
Dan Praten We Weer Even Bij

Dikke Dikke Dikke Kuzz Van Marleen En De Rest Natuurlijk Ook