zondag 27 april 2008

zondag 27 april 20.00 uur

Wat een rustige dag vandaag.
Alleen dokter Duiveman is even langs geweest. Hij heeft even geluisterd. Hij hoort een beetje geknetter (lees: een beetje slijm). Verder is er nu nog weinig te melden. Op dit ogenblik loopt de laatste dosis metylprednisolon. Wendy voelt zich niet helemaal top, maar het valt nog wel mee.. Ze heeft wel erg veel dorst, maar dat is niet zo gek, want haar bloedsuikerspiegel is af en toe nog al hoog.
En doordat we 's nachts erg veel wakker zijn voor prikken, spuiten en naar de wc gaan, is ze ook gewoon moe. Dus we gaan er vanavond vroeg in.

We hebben vandaag heel erg weinig gedaan. Jan heeft naar de formule 1 gekeken. En we hebben om de beurt op de ds gespeeld. We hebben namelijk mah jong gekocht voor op de ds. En dat werkt erg verslavend. En we trainen elke dag met brain training. Dus de grijze cellen hebben hun werk wel gedaan.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Wendy en de rest.

Goed te horen dat het zo z'n gangetje gaat.
Wendy je bent een kanjer we zijn zo trots op jou
En ja dat mahjong erg verslavend maar zorgt wel voor wat afleiding
Nou mensen zet hem op.
Groeten uit Vlaardingen
Dikke kus van Andre en Nel.

Tamara M. zei

Jeetje, lees ik ff een paar dagen niet, en dan weer afstoting!! Hoop dat ze nu de goede combi wel hebben gevonden, en je nu écht snel naar huis kan en mag!!

xxx Tamara

Anoniem zei

goedemorgen,
weer ff gelezen hoe het jullie vergaat lekker zo'n spelletje voor de afleiding. Ben net terug van poetsen en thuis zijn de mannen druk aan de klus dus alles gaat z'n gangetje kevin nog even gesproken vanmorgen hij vertelde dat hij donderdag naar groningen gaat fijn hoor als je dan weer ff een paar dagen samen bent , nou mah-jong se en tot schrijfs maar weer groetjes margreet