dinsdag 10 juni 2008

dinsdag 10 juni 19.00 uur

Wat een geweldige wedstrijd gisteravond!! We hebben dus toch gekeken. In eerste instantie, omdat er verder niets was op de tv. Maar we hadden net de voetbal aan, en het eerste doelpunt viel! En toen waren we verkocht en hebben de hele wedstrijd afgekeken en dat was zeker geen straf.

Maar voor de voetbal heeft Wendy heerlijk geweekt in bad. Lekker veel water in het bad, genieten dus.

Wendy heeft vanochtend met de juf niet echt veel gedaan. Ze hebben lekker zitten kletsen! Nou ja!

Gisteren had Wendy toestemming gekregen van de artsen om te mogen zwemmen met de fysio. Meta heeft dat vandaag geregeld. En om 13.30 uur gingen Wendy en ik te water. Lekker warm water (31 graden). De bodem ging omhoog zodat Wendy makkelijk kon staan. Ze is het hele half uur in het water geweest! Veel bewegen en ontspannen. Zelfs de stroming ging even aan, kan je lekker weg drijven. Wendy is de laatste maanden niet zo vrolijk geweest! Eindelijk! Voor ons ook weer een oppepper.
Morgen hebben we weer een afspraak in het zwembad.

Dokter Duiveman kwam langs. Hij vond ook dat Wendy er heel blij uit zag. Een heel ander meisje. Hij wil ons zo graag weer naar Texel hebben. Hij vertelde dat de volgende punten in orde moeten zijn, dan kunnen we naar huis.
- bloeddruk: laatste dagen iets aan de hoge kant.
- spiegel van de tacrolimus: anti-afstotingsmedicijn, spiegel is nu te hoog
- longfunctie: kijken ze niet zo naar, verbetering zit er nu niet in
- nierwerking: is goed
- diabetes: onder controle
- medicatie: zo min mogelijk buikpijn, zijn ze naar op zoek

Nu maar hopen dat dit over niet al te lange tijd allemaal in orde is!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

He wat leuk ik denk nog even kijken of er al wat staat heb je nét geschreven. Wat heerlijk zeg dat Wendy vrolijk was! Dat doet je gelijk goed, want het valt ook allemaal niet mee. We hopen echt dat je na de kuur gelijk naar huis mag ook voor Kevin die zien we bijna elke dag bij school.
Ja en die wedstrijd ik moet het vanavond maar hebben van de herhalingen want ik dacht ach ik kijk wel als het strax wat spannender wordt als ze moeten gaan strijden om de titel ofzo dat ga ik dus niet meer denken want daar heb ik echt spijt van.
Alvast veel zwemplezier morgen in het zwembad en we denken aan jullie groetjes Margreet

anne-marie zei

Heerlijk zon bericht
Lekker zwemmen voor wendy
en morgen weer.
Dat zal haar goed doen
Gelukkig meisje, Plens maar lekker,
Veel liefs groetjes anne-marie

Anoniem zei

Wendy en fam Abma,
Toch fijn om zo'n opkikkertje te hebben. Nu te hopen dat jullie de overtocht heel snel kunnen maken.Heb heel heel veel bewondering voor jullie allemaal, voor moeder jolanda maar vooral voor Wendy. Meid zet de tanden og even op elkaar en je mag snel naar het mooie eiland. Je bent nu toch lang genoeg in Groningen geweest.
heel veel groeten

Anoniem zei

Hallo Wendy en de rest,

Fijn hoor dat zwemmen maar de temperatuur kan wel wat lager want als je straks bij Texel gaat zwemmen dan is het ook maar 18 graden. Ik mis eigenlijk Jan in het verhaal, zwom hij ook mee. Nog even de laatste puntjes op de i en de terugreis kan beginnen.
We moeten maar optimistisch blijven en hopen dat de longfunctie op den duur toch wat verbetert.
Nou vanuit een zwaar bewolkt en winderig Vlaardigen dikke kussen van Andre en Nel

Anoniem zei

heyyy wendy en de rest

mooi dat alles een wat goed gaat met wen. en had je nog lekker gezwommen wen???? ik hoop datje ook gouw weer naar huis mag want het is wel stil op de buurt zonder jullie hoor... doe de gr maar aan je moeder en je vader van mij... en ga je vrijag weer voedbal kijkken wen?? kijkken of het dan weer zo spannend is..

spreekje gouw weer een keer
-xxxxx-
heel veel liefs van sil