donderdag 12 juni 2008

donderdag 12 juni 20.30 uur

Nu Wendy geen topografie kon doen met juf, heeft ze de dvd laten zien die UMCG TeeVee heeft gemaakt voor Wendy op Texel. Dus juf heeft het Durperhonk (zo heet de school van Wendy) kunnen zien. Ze hebben het heel gezellig gehad, maar de dvd was nog lang niet af. Dus morgen wordt het vervolgd.

Vanochtend kwamen de CliniClowns, na de bestelling van 2 happy meals de vorige keer, kwamen ze de nieuwe bestelling opnemen.
Een big mac, een broodje shoarma en een koffie deze keer. Helaas was de shoarma uitverkocht, de big mac kwam in de vorm van een ingepakte komkommer en de koffie was een bak koffie met ongeveer 10 klontjes! Heerlijk, zo'n vette hap.

Natuurlijk weer lekker gezwommen, alhoewel Wendy aardig moe is vandaag. Toch kon ze vandaag langer koppie onder dan gisteren.
Helaas waren de oranje zwembroeken uitverkocht hier in Groningen, dus moest Jan helaas weer vanaf het droge toekijken.

Dokter Vrijlant vertelde ons dat er vandaag, dat altijd een vaste dag voor ons is, geen foto en geen longfunctie gedaan werd. Dat zou maandag weer gebeuren. Toen zeiden wij dat we dat raar vonden. En wat gebeurt er .......... Morgen wordt er longfunctie geblazen en een foto gemaakt.
Zou het mobiliseren nu al een heel klein beetje resultaat hebben?
De tacrolimus-spiegel was iets omhoog, maar nog niet hoog genoeg. Morgen wordt er weer een spiegel geprikt. De dosering blijft wel het zelfde.

Met het gewicht van Wendy gaat het goed. Vandaag stond de teller op 23,9 kg.

Vandaag moest Nika op controle komen in het UMCG. Gelukkig hebben we Bianca, Nika en oma nog even gesproken. Fijn jullie weer even te hebben gezien! Jammer dat we weer zo snel weg moesten, maar ja de afspraak in het zwembad kunnen we natuurlijk niet voorbij laten gaan.
En Nika, die oorbellen staan je geweldig!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Groningen,

Jan zal ik hier ff voor je kijken naar een mooie oranje zwembroek, dan stuur ik hem gelijk op..
Zal je goed staan.

Heerlijk Wendy al dat zwemmen, is harstikke goed voor jou en natuurlijk wordt je daar moe van, je hebt al zo lang niet gedaan, geniet ervan. Nu nog wat spierballen kweken en dan kan je zo zwemmend het marsdiep over op naar huis.

Een bijzonder Big Mac heb je gekregen, hoewel de Happy Meals van vorige week ook wel heel bijzonder smaaakte!!!

Heel veel liefs uit een regenachtig Oosterend

Anoniem zei

Wendy, de topografie is (eindelijk) onderweg!! En nog steeds lekker blijven zwemmen!
Groetjes
Juf Aya

Anoniem zei

heeey hoi
Heel erg jammer ja dat we elkaar maar zo kort hebben gezien..!! Maar wel heel fijn om jullie weer ff te zien..!! En wendy ik vind je echt een dapper meisje wat jij allemaal heb moeten doorstaan pff da's niet niks en ik vond het heel leuk om toch nog even een glimp van je te ontvangen Dikke kuss voor jou en ik hoop dat je snel met een goed gevoel naar huis mag gaan want je hoort niet in het ziekenhuis maar lekker thuis je grote broer pesten hahahaha nou meisje zet m op en snel naar huis toe he dan kunnen jullie snel op de BBQ komen hahahaha

Groetjes uit Emmeloord

Anoniem zei

Hoi Wendy en de rest.

Fijn voor jou dat zwemmen ik begrijp dat je het leuk vindt
Logisch dat je daar moe van wordt als je al zo lang niet gesport hebt.
Wendy wij vinden je een kanjer want ondanks al dat geprik en medicijnen doe je het toch maar weer.

Wij zijn erg benieuwd naar de uitslag van de longfunctie

Die cliniclowns snappen het niet zo goed maar wel leuk.

Lieve mensen we leven met jullie mee

Groeten uit een miezerig Vlaardingen
Dikke kus van Andre en Nel