dinsdag 25 maart 2008

dinsdag 25 maart 20.30 uur

De dag begon met een simpele vingerprik, dit is echt peanuts nu.

De longarts had niets nieuws te melden.

De verpleging wil Wendy graag aan het eten hebben, maar de dietste zegt: onze prioriteit ligt nu bij de sondevoeding. Deze moet eerst beter worden opgenomen. Door de operatie heeft de spijsvertering stil gelegen en deze is nog niet zo als het zijn moet. Vandaar de andere sondevoeding. Wendy heeft ook nog steeds last van diaree. Wat ze zelf eet is meegenomen, maar dat komt op een later tijdstip.

Gelukkig is fysiotherapeute Meta weer terug van vakantie. Ze heeft nu een trainingsschema voor Wendy gemaakt.
Gisteren zei Wendy dat haar benen pijn deden met lopen. En wij zeiden: je mankeert niets aan je benen, dus lopen!
Maar Meta heeft uitgelegd, dat haar benen verzuren en dat doet natuurlijk zeer. Nu moet ze 30 seconden wandelen en dan 1 minuut rusten in de rolstoel. Zo hebben we vanmiddag een heel stuk van het ziekenhuis gezien, waar je anders nooit komt. Maar zo moet ze dus haar conditie zien op te vijzelen.

Vandaag begon de school ook weer, de juf was van 10 tot 11 uur bij Wendy op de kamer. Ze hebben taal en rekenen gedaan. En jawel, ze vond het nog leuk ook. Alleen deze juf legt alles natuurlijk anders uit dan juf Aya. Ja en kom niet aan juf Aya!

Na het rust-uurtje kwamen Bianca en Anne even langs, even buurten. Het is fijn om met "lotgenoten" te zijn. Gelukkig is er bij iedereen een lichtpuntje op het ogenblik!

Na de fysio kwam Nienke gezellig een spelletje doen, om vervolgens met z'n allen uit eten te gaan (in het personeelsrestaurant).

Welterusten en tot morgen!

4 opmerkingen:

Fam. Bagchus zei

Ja, hier zijn we weer. Weer goed nieuws uit het hoge noorden.
Dat zal wel even wennen zijn zonder Kevin. Maar ik kan me voorstellen dat hij het fijn vindt weer op Texel te zijn. Ook leuk voor Snoepie.
Jolanda is het mogelijk dat je me ff belt. Ik heb denk ik niet het goede 06 nummer. Als je gelegenheid hebt wil je me bellen (010 - 59 28108).
Doe maar weer de hartelijke groeten aan Wendy uit het frisse Maassluis en we vinden dat ze het geweldig doet.
groetjes, Pamela en de rest.

Anoniem zei

Hallo! Hier weer even een berichtje van ons, we hopen je snel weer op dorp terug te zien!
Sterkte nog de komende tijd!
Liefs en groetjes Peter, Marja, Richard & Danielle

Anoniem zei

Hallo Groningen,

Wij vonden het gisteren ook leuk en gezellig om jullie weer te zien, en vooral om met eigen ogen te zien dat het zo goed gaat met Wendy.
Maar wat ik nog ff wil zeggen; toen we gisteren Kevin terug brachten naar de Cocksdorp, heeft hij de grond gekust, zo blij was hij weer om in zijn dorpie te zijn.
Hopelijk kunnen jullie dit binnenkort ook....

dikke kuzzz uut strend

Anoniem zei

Ha die stoere Wendy,
Vele wegen leiden naar Rome en een uitleg kan op 1000 manieren gegeven worden. Het gaat om de kern en die haal jij er heus wel uit. Wie weet kan je ons nog eens wat anders leren, als je terugkomt.
En die verzuurde benen: dat betekent toch dat je hard gewerkt hebt? Is er nog geen leuke sportmasseur op bezoek geweest? Zet 'm op, Wendy!!