zondag 30 maart 2008

zondag 30 maart 20.30 uur

De rest van de dag is rustig verlopen. De dosis van de insuline is wel wat omhoog gegaan, maar dit is even uitzoeken hoeveel ze nodig heeft.

Hiske en Peter zijn langs geweest. Nou Margreet, we hebben het memoriespel van het huis Anubis gespeeld. Maar dat valt nog niet mee. Je moet bij dit spel niet twee, maar drie gelijke plaatjes zien te vinden. En zoals je wel kunt verwachten, won Wendy het spelletje.

Oma van Demi: Het is fijn om te horen dat Demi weer echt mee kan doen met alles. We hopen dat het bij Wendy ook zo zal zijn. Want het is maar niets als je je kind steeds meer de aansluiting ziet missen met zijn of haar leeftijdsgenoten.

Opa en oma Suiker: We hebben jullie reactie ontvangen! De aanhouder wint. We wensen jullie allemaal veel plezier a.s. vrijdag!

Anneriet: Helaas is door de gebeurtenissen van de afgelopen dagen het horloge nog niet af, maar als ik Wendy zo vandaag weer zie opknappen, denk ik dat we binnenkort weer verder kunnen.

We hadden van de week ook nog de echo gehad van het middenrif. Hierover heeft de dokter het volgende gezegd:
De zenuw (ik had het eerder over een spier, maar dat is dus niet zo) die vanuit het ruggemerg omhoog loopt en dan dwars door de borstkas weer omlaag gaat (aan elke kant een eigen zenuw) is tijdens de operatie opzij gehaald en weer terug geplaatst. We wachten nu 3 maanden af en hopen dat hij in de loop van de tijd weer er voor zorgt dat het middenrif weer mee gaat doen. Nu wordt een long niet optimaal benut en dat is wel jammer.

De afgelopen dagen waren niet de makkelijkste, maar door alle telefoontjes, bezoeken en reacties op de site voelen wij ons erg gesteund. Dat maakt het net weer even iets dragelijker. Iedereen echt heel erg bedankt!!!!!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Wendy,
Niet alleen naar de kleine stapjes voor-of achteruit kijken, maar naar het grote geheel: kijk hoe je er vlak na de operatie voorstond en hoe nu. Wat ben je dan vooruitgegaan! Ik snap dat je blij bent met elk stapje voorwaarts, maar laat je niet teneerslaan door een tegenvaller.
Ik vind jullie zo onvoorstelbaar dapper en knap! Zet door, meidje, we wachten in de Cocksdorp op je.
Heel veel liefs voor allen.

Anoniem zei

lieve allemaal,hier een berichtje,
van tante nel en ome jaap.
wij lezen elke dag de verslagen op
de pc.
lieve wendy,jolanda en jan,wat kunnen wij meer doen,dan jullie
alle kracht en sterkte toewensen
in deze moeizame situatie.
uiteraard ook kevin de groetjes.
veel liefs en tot horens.
tante nel ome jaap.xxx

Anoniem zei

Hoi familie, nog even gekeken voor we naar bed gingen. Gelukkig het gaat weer een stukie beter, kan ik morgen ochtend sterre weer vertellen voordat ze naar school gaat. we leven met jullie mee en houden het blog goed in de gaten, sterkte daar en jullie horen weer van ons.

Gerard en Joke

anne-marie zei

heb een kaartje voor wendy klaar liggen,hoop dat het met haar vandaag ook weer stukken beter zal gaan.Heb geprobeerd een blogger aan te maken, vindt anoniem zo afstandelijk. Nu maar hoepen dat het gelukt is. Een voorspoedige dag gewenst anne-marie ,deans oma

Anoniem zei

goede morgen hele fam.Dirk is blij dat ik met mijn pc jullie gevonden heb. hopen dat jullie de komende week weer vooruitgang boeken.we blijven jullie volgen.heel veel liefs voor allemaal.we denken aan jullie!!!!!!!rita en dik suiker.

Anoniem zei

hallo wendy en ouders
nou jullie moeten er wel voor knokken hoor maar ga door het komt goed zeker weten ik ben ook n.l. pas getranspl.net voor kerst vandaag 14 weken geleden in het begin ging het ook niet zo goed maar nu wel en je krijgt er heel wat voor terug
veel stekte groetjes van ine pross

Anoniem zei

Hoi hoi, afgelopen dagen was even schrikken.. Gelukkig lijkt het nu weer met hele kleine stapjes iets beter te gaan.. Goed om te lezen!
Heel veel sterkte..
LieFs Peter, Marja, Richard & Danielle

Marjolein zei

Geen nieuws is goed nieuws? Hoop ik...
Ik denk aan jullie