donderdag 15 mei 2008

donderdag 15 mei 20.30 uur

Helaas is de meting van vannacht niet goed gegaan. Dus wordt het komende nacht weer overgedaan. Wendy vindt het slapen met een brilletje of kapje niet vervelend, wel weer even wennen. Het is alweer 9 weken geleden, dat ze een neusbrilletje op heeft gehad. Hopelijk gaat het nu wel goed, zodat er voor het weekend nog actie kan worden ondernomen.

Wendy ligt al de hele tijd in barriere. Ze had een bacterie in haar ontlasting. Nu blijkt dat de ontlasting schoon is. Er zijn al 2 schone uitslagen binnen. Morgen vroeg wordt de 3e kweek verstuurd. Als deze ook schoon is, wordt de barriere opgeheven. Dan hoeven de zusters geen handschoenen meer aan en geen schorten meer voor.
Het handen ontsmetten blijft i.v.m. de lage weerstand van Wendy.

Het maagontledigingsonderzoek wordt nog een probleem. Het schijnt echt alleen met vast voedsel te kunnen. Dus dat wordt nog even puzzelen hoe dat moet.

Wendy had vandaag absoluut geen goede dag. Ze heeft de hele dag op haar stoel gehangen en gespuugd. Ondanks dat spugen woog ze vandaag wel mooi 21,9 kg!!!! Dus dat gaat wel goed!!

Het was hier dus een echte hang dag, hopelijk morgen beter.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi hoi,

Jammer dat de meting niet goed is gegaan en dat je je zo beroerd heb gevoeld. Thim en Ryan zijn deze week weer naar school gegaan en daar waren ze wel aan toe. Want 3 weken bij ons was toch niet de bedoeling. Pappa en Mamma zijn lief en als ze wat nodig hebben dan zijn ze ook wel ok maar school is toch wel heel erg leuk. Afgelopen weekend heeft peter meegedaan aan de roparun. Dit is een hardloop estafette vanuit parijs naar rotterdam voor het goede doel. Peter heeft hem helemaal uitgelopen met hier en daar een blaar en de volgende dag kon hij niet echt lopen ach ja wat zullen we zeggen. We zien regelmatig Kevin met zijn muziek op zijn fiets voorbij scheuren. Vooral met dat mooie weer de laatste tijd. Fijn trouwens dat jullie een mooie badkamer hebben.

Nou we sturen snel weer een kaartje.

groetjes barbara

Marjolein zei

Hè, wat balen nou dan weer!
Ik duim voor je, dat het vannacht wel goed gaat.

Liefs

Anoniem zei

Hoi Wendy en de rest.

Het zit weer eens niet mee moet het weer over gedaan worden.
Ik wens je een fittere dag toe Wendy.
Zelf moet ik naar de arbo arts wordt gehaald en gebracht met de taxi.Hij of zij wil me zien en een plan opstellen hoe het verder moet.
Nou ik ben benieuwd
Groetjes vanuit een regenachtig Vlaardingen
Dikke kus Andre en Nel.

Anoniem zei

wat is julie nieuwe aderes ?!?!?!?

XXjennifer

Anoniem zei

wat is julie nieuwe aderes ?!?!?!?

XXjennifer