donderdag 22 mei 2008

donderdag 22 mei 20.00 uur

5e dag van de OKT3.
Het is allemaal weer goed gegaan. Dokter Duiveman spoot de OKT3 in, daarna moet er worden nagespoeld met fysiologisch zout. Dit zit in een wat grotere spuit. Wendy zei dat er een luchtbel in zat en dat vind ze maar niets. Er moet geen lucht in haar infuus! Gisteren had dokter Duiveman de spuit op het plafond gericht om de luchtbel er uit te spuiten, met als gevolg dat het plafond helemaal nat was. Maar vandaag moest Jan het ontgelden en kreeg de volle laag! Hahahah!

Maar de ochtend begon niet leuk voor Wendy. Elke dag moet Wendy gewogen worden en ik had gezegd, dat als ze uit bed is, we haar soppen, een schoon bedje geven en een schoon t-shirt aan doen. Dat is wel het ergste wat je kan zeggen als Wendy een infuus heeft, laat staan als ze er twee heeft. Een schoon t-shirt betekent dat het viese en het schone t-shirt over het infuus heen moeten en dat is echt heel erg voor Wendy. Maar ja, je kan niet 10 dagen het zelfde t-shirt aan houden. Verpleegkundige Mariska stelde voor om een operatieshirt aan te doen, dat zit met drukknopen vast en dan is het niet zo'n gedoe. Dus dat hebben we gedaan. Maar even later bleek dat dat niet lekker zit, dus weer uit. En nu ligt Wendy in haar blote bast, ze heeft het toch altijd warm. Maar dus lekker geen gedoe meer over een schoon t-shirt.

Vanmiddag kwam er een mevrouw langs van project Elf. Zij gaf alle kinderen in het ziekenhuis een tas met wat leuks. In de tas zat een knuffel (robijntje), chocolaatjes (ja wel, ze heeft er zelfs een paar gegeten!), pinda's, een portemoneetje en een blik van project Elf. Heel erg leuk!

Wendy krijgt nu steeds meer trek, zo heeft ze vandaag al 1 patatje, 2 dropjes, wat yoghurt en een paar chocolaatjes gegeten. Goed he Marcel? Straks eet ze bij jullie heel haar bord nog leeg!
Dit komt natuurlijk van de prednisolon, maar wie weet......

Wendy had afgelopen nacht niet zo best geslapen, dit kan komen door het stoppen van de morfine. Ook wist ze zich vandaag geen raad met zich zelf. Wil ik nou liggen of zitten. Ook dit kan van het afkicken komen. Gelukkig gaat het nu beter. Nu maar hopen dat ze vannacht beter slaapt.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo lieve mensen
Glukkig door de helft van deze zware klus.Wendy wat ben jij een kei,!!!!Jolandaen Jan voor jullie ook petje af. Wat zijn jullie met elkaar door een hel gegaan,numaar hopen dat de zon nu blijft schijnen !!!!!!!!!!!!!!!Groetjes uit Schoorl Rita en Dik

Anoniem zei

Hai lieve Abmas

We zijn erg blij te lezen dat de kuur nog steeds goed gaat en dat de vervelende bijwerkingen uitblijven,het nadeel is natuurlijk wel dat je de hele dag in je bed moet blijven maar kop op wen je hebt de grootste helft er al op zitten dus ga maar aftellen meis.
allemaal de groetjes van Bert Gemma en Maik
PS moet volgende week in drachten aan het werk misschien kom ik wel even aan wippen

anne-marie zei

Hoi Wendy
Nou dat gaat nu naar beneden want morgenavond kun je zeggen nog maar vier.
Nu weet ik wel de laatste loodjes wegen het zwaars.
Maar achter af is het altijd snel gegaanhebben ze daar niet een kleine zuster, die heeft ook een klein shirt toch
Alhoewel niets tegen blood hoor
groetjes anne-marie

Anoniem zei

Hallo!
Goed om te lezen dat alles tot nu toe nog vrij goed gaat.. Dag 5 is aangebroken dus nog 5 te gaan.. We lezen iedere dag even..
Groetjes vanuit De cocksdorp, de Quartels

Marjolein zei

Jeeej! Je bent op de helft! Super meissie.

Ik heb één dag flinkt afgekickt van 3 weken morphine, eerst IV en daarna pillen. Ik was er flink beroerd van. Hopelijk duurt het bij jou ook niet te lang.

Liefs

Anoniem zei

Hoi Wendy en de rest.

Gelukkig zijn jullie op de helft
van deze nare kuur.
Wendy nog maar 4 dagen dus zet hem op.

Leuk van dat project Elf altijd leuk om wat te krijgen zeker een knuffel want je had er nog geen een ha ha ha.

Als je zo lekker blijft eten vliegen de kilo's eraan.

We zijn in gedachten bij jullie,

Groeten uit een half zonnig Vlaardingen

Dikke kus van Andre en Nel.

anne zei

hey Toppertjes
ga zo door, ik heb heel veel bewondering voor jullie. ik hoop dat je vannacht lekker slaapt Wendy. mopie zet hem op je ken het dikke kusss Willem Anne Kelly en Roy en een poot van zoë

Bob zei

Succes met de laatste helft, beterschap!

anne-marie zei

geode morgen wendy
Wilde jouw een goede dag wensen.
maar vooral een succes volle.
groet anne-marie

Anoniem zei

Hallo Wendy,
ik heb je site vandaag gevonden en wens je alle goeds en sterkte hou moed meisie we hebben heel veel bewondering voor jou en je ouders groetjes van ons uit De Cocksdorp van Walter en Ria Bremer