zondag 4 mei 2008

zondag 4 mei 21.00 uur

We zijn gisteren vergeten te vertellen dat we een BN'er hebben gezien hier in het ziekenhuis! Het was de man die de circusdirekteur van Ernst en Bobbie speelt. Hij speelt ook bij Pipo de circusdirekteur en hij speelt in het huis Anubis Seno.
Dus Wendy: hey daar loopt de meneer van Pipo! Hij moest er wel om lachen.

Ik ging de afgelopen nacht op scherp in. Ik laat me niet nog een keer wijs maken dat er moet worden bij gespoten! Ik had de verpleging al gewaarschuwd. De verpleegkundige, die we gisteren ook hadden, had haar verhaal voor de kinderarts al klaar. Dus na de wat hoge suikerspiegel van deze nacht moest ze hem dus bellen. Bleek het nu een andere arts te zijn en die zei: wat denk jij er van? Dus het was geen probleem om niet te spuiten. Met als gevolg dat we deze ochtend super zijn begonnen.
Jullie moeten weten dat wij als Jan hier 's ochtends binnen loopt, meestal net uit bed zijn, of nog in bed liggen. Dit is ongeveer om 9.00 uur. Zoals elke ochtend werden we nu ook om 7.15 uur gewekt om te spuiten en te slikken, o nee, te prikken. Zegt Wendy op eens tegen me: laten we papa verrassen en zorgen dat we helemaal klaar zijn als papa binnen komt. Dus wij aan de gang en we waren ruimschoots op tijd klaar. Jan was prettig verrast!

En toen stond Bert in eens hier in de kamer! Nou Bert, de verpleging heeft vanavond texelse koekjes bij de koffie!
Ook Anne en Willem zijn vandaag op bezoek. We zijn weer naar het Ronald MC Donaldhuis geweest en hebben heerlijk op het dakterras gezeten. Of we bruin zijn geworden betwijfel ik, maar het was genieten.

Na een heerlijk bad zit Wendy nu op een lekker schoon bedje, dus dat kan niets anders betekenen dan een
rustige nachtrust. Morgenochtend moet ze nuchter zijn voor het maagonderzoek, dus zijn we benieuwd hoe het nu met de suikerspiegel zal gaan. Maar er is in ieder geval weer reuring na 5 zondagen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hai Abma,s

Was een fijne dag bij jullie, weer even lekker bij gekletst-lekkere koffie gedronken en heerlijk ontspannen in het zonnetje op het dakterras gezeten was super blijf nog maar een paar maanden daar dan kom ik elke week langs (GRAPJE)
Lieve mensen de groetjes en tot gauw weer Bert, natuurlijk ook de groetjes van Gemma en Maik

anne-marie zei

Hoi Wendy
Je wordt steeds fitter .
Lekker toch.
Hoop dat er vandaag ook tijd is voor leuke dingen te doen .
Als je ze door gaat, zal de thuishaven ook wel niet lang meer op zich laten wachten.
Groetjes anne-marie

Anoniem zei

Hoi Wendy en de rest.
Wat een fijn nieuws allmaal.
Weer uit het ziekenhuis lekker in de zon.
Koekjes bij de koffie gezellig toch.
Jolanda blijf op scherp jij voelt het goed aan. ( moederintuitie )
Groeten vanuit een zonnig Vlaardingen.
Dikke kus van Andre en Nel.